Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

33. Médiatábor

Időpont: 2013. július 12. - 2013. július 21.

Helyszín: Zánka

33. Médiatábor Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2013-ban is! Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! Ezen az oldalon megtalálod a 2013-as médiatábor tudnivalóit, híreit.

Jelentkezési lap letölthető innen.
Előleg: 15 000 Ft
Bankszámlaszám átutaláshoz: 11714006-20235338

Kapcsolódó hírek

Gyakran ismételt kérdések a DUE-táborról

Rövid és őszinte válaszok arról, hogy mi a DUE-tábor, és mi nem.

Utolsó nap a táborban

Elérkezett a 2013-as nyári médiatábor utolsó napja. Este a szakmai díjak átadása után a táborlakók megünnepelték az elmúlt napok sikereit és az együtt töltött időt.

Valter, a tábor embere

A médiatábor 7. napján Lazáry Fanni továbbadta a Tábor Embere vándorkupát. A megtisztelő elismerésre négyen is esélyesek voltak.

Durván kreatív tábor

Bedobtuk diákmédiásainkat a mélyvízbe csütörtökön. Délután önállóan írtak, forgattak, fényképeztek és rádióinterjút is készítettek vezetőik segítsége nélkül.

Élőben kapcsoljuk Révfülöpöt

A médiatábor 5. napján duésaink felkeresték az MTV Balatoni Nyár című műsorát a révfülöpi mólón. A délután is bővelkedett izgalmakban.

Tábori PETchill

Már a médiatábor felénél járunk. Ezt meg kellett ünnepelni, így két helyszínen is buliztunk, de szigorúan csak munka után.

Új nap, új feladatok

A DUE Médiatáborának 3. napja is bőven tartogatott kihívásokat a táborlakók számára. A sok munka mellett a pihenés is kijárt nekik.

Médiatábor extrákkal

Mozgalmas napon vannak túl a DUE Médiatáborának lakói. Volt itt minden, mi szem, száj és toll ingere: RÉM, csoportfoglalkozások, rádióadás, mustra, újságkészítés, Emberarcú Táborvezetők és hangmozi Kuti Sanyi szervezésében. A nap meghívott vendége Rábai Balázs, az RTL II műsorvezetője.

Fergeteges első nap a 33. médiatáborban

Minden eddiginél izgalmasabban telt a DUE 33. Médiatáborának első napja. Megalakultak a csoportok, a nap végén megtartották az elmaradhatatlan Érsok‒Kruzslicz vetélkedőt.

Ismerd meg a 33. DUE Médiatábor vezetőit!

Érdemes böngészni alábbi cikkünket, hiszen megtudhatod mivel vágódhatsz be majdani csoportvezetőidnél, és azt is hogy mi az, amivel leginkább felbosszantod. Sőt, számos hasznos infót is olvashatsz róluk.

DUE Médiatábor LAST MINUTE akció június 30-ig

Dönts későn, de garantáltan jól! Megkezdődött a visszaszámlálás, nemsokára irány a Balaton! Még néhány szabad hely gazdára vár a DUE zánkai Médiatáborában 2013. július 12-21. között akciós áron.

Látogasd meg a DUE médiatáborát!

Ha régi táborozó vagy, aki egy kicsit újra megmártózna a DUE-feeling-ben; ha kolléga vagy, aki hallott rólunk és kíváncsi lett; ha diák/szülő vagy, aki megnézné magának "ezt az egészet", akkor regisztráld magad látogatóként most a DUE zánkai médiatáborában!

A DUE-tábor résztvevői

Ha szeretnéd megtudni, hogy hová és miért jön el ez a sok ember, kattints ide, olvass és jelentkezz Magyarország legnagyobb, legrégibb, legjobb médiatáborába. A résztvevők listáját folyamatosan frissítjük.

Velük és tőlük tanulhatsz a DUE Médiatáborban

A DUE zánkai médiatáborában a magyarországi kommunikációs szakmai legjobb fiataljai tanítanak. Július 12-től tíz napon át velük próbálhatod ki magad újságíróként, rádiósként, tévésként, vagy fotográfusként. Úgy mint a nagyok, csak kicsiben.

Kezdetét vette a DUE Médiatábor!

2013. július 12-én elkezdődött a 33. DUE Médiatábora Zánkán. A megnyitó után rögtön egy látványos baleset- és tűzvédelmi oktatással készültünk.

A 33. Médiatábor fotókiállítása online

Már online is elérhetők a zánkai médiatábor fotókiállításának képei. A téma a négy elem.

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál 2013. július 12. és 21. között. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

A 33. Médiatábor sajtótermékei online elérhetők

Ha voltál az idei médiatáborban, akkor azért, ha pedig nem, akkor meg azért böngészd végig, mi mindent alkottak 2013 júliusában a táborozók.

Mi történik a DUE-táborban? 1. rész

A zánkai DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Mi történik a DUE-táborban? 2. rész

Talán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet.

Mi történik a DUE-táborban? 3. rész

A médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Mi történik a DUE-táborban? 4. rész

Nálunk a munka buli, a buli pedig munka.

Mi történik a DUE-táborban? 5. rész

Miközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett szabály betartására is.

DUE Médiatábor a Tilos Rádióban

A DUE Médiatábora a témája kéthetente a Tilos Rádió hétfő esti műsorának. Báldy Péter és Szayly József egy-egy régi nyári tábori műsor kapcsán idézi fel a kezdeteket, és a műsor készítőivel is beszélgetnek arról, hova vezetett az útjuk a médiatáborból.

Akciós részvétel sajtófesztiválózóknak a nyári Médiatáborba!

A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon ott lenni jó dolog. Mert belekóstolsz a szakmába és jó társaságba keveredsz. Ugyanezt teheted 10 napig Zánkán a DUE nyári Médiatáborában. Sajtófesztivál + DUE-tagság + regisztráció a táborba = 20 000 Ft kedvezmény a teljes árból.

Kedvezményes áron jöhetsz a médiatáborba, ha április 30-ig jelentkezel!

Ha április 30-ig jelentkezel és addig DUE-tag is leszel, 20 ezer forint kedvezménnyel vehetsz részt a DUE idei médiatáborában, a Balaton partján, Zánkán július 12-21. között. A 10 napos szuperintenzív képzés ára most teljes ellátással 64 900 Ft-tól.

Március 31-ig extra kedvezményesen jelentkezhetsz a médiatáborba

Ha március 31-ig jelentkezel a DUE idei médiatáborába, a legnagyobb kedvezményt veheted igénybe. A 20 ezer forintos first minute kedvezmény ugyanis a hónap végéig él. A médiatábor Zánkán lesz július 12-21. között.

Korábbi események

39. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2019-ben is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - ÉLETRE SZÓL!

38. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - KÖZEL A JÖVŐD!

37. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2017-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

36. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2016-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

35. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2015-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

34. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2014-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! A Médiatábort a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

32. Médiatábor

DUE Kommunikációs és Média Szaktábor – 2012-ben is! Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora. Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is!

31. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora. A legjobbak médiatábora. 

30. Médiatábor

Az arcok és a posztok tábora "Ez volt az arcok és a posztok tábora" - mondta dr. Balázs Géza alelnök, a DUE és a tábor egyik alapítója a DUE Médiahálózat XXX. Kommunikációs és Média Szaktáborának záróbuliján, Balatonfenyvesen.

29. Médiatábor

Közel 80 fiatal vett részt a DUE Médiahálózat XXIX. Kommunikációs és Média Szaktáborában, melyet Balatonfenyvesen rendeztünk meg 2009. július 3-12 között. A táborban idén is megannyi klassz produktum, és életre szóló barátság született.

28. Médiatábor

A DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában közel 70 fiatal ismerkedik meg az újságírás, a rádiózás, a fotózás és a tévézés rejtelmeivel, és próbálja ki újonnan megszerzett tudását a gyakorlatban.

27. Médiatábor

Hatvanhét fiatal és húsz újságíró töltött el tizenegy munkás nappalt és tíz nem kevésbé dolgos éjszakát a DUE 2007-es, XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonfenyvesen.

26. Médiatábor

A DUE 26. Kommunikációs és Média Szaktábora- nyolc nap a vízparton, de mély vízben.

24. Médiatábor

A DUE 2004. évi Médiatáborának rövid összefoglalója

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság