Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

34. Médiatábor

Időpont: 2014. július 11. - 2014. július 20.

Helyszín: Balatonfenyves

34. MédiatáborMagyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2014-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! A Médiatábort a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

Az év legjobb tíz napját – ahogy a korábbi táborozók nevezik –, csak az hagyja ki, akit nem érdekel a média világa, vagy annak valamely szeglete. Vagyis ha újságírónak, rádiósnak, tévésnek vagy fotósnak készülsz, érdemes eljönnöd. De ha épp új barátokra vágysz, akkor is! És persze az sem elhanyagolható szempont, hogy mindezt szó szerint a Balaton partján kaphatod meg.

Itt megtalálod a részleteket, infókat a táborról, de ha marad kérdésed, akkor írj: due@due.hu, vagy hívj minket: 06 1 222 8213.

Még többet ide kattintva tudhatsz meg az árakról, és hogy mire számíthatsz!

Jelentkezési lap letölthető innen.

Előleg: 15 000 Ft
Bankszámlaszám átutaláshoz: 11714006-20235338

Kapcsolódó hírek

Mi történik a DUE-táborban? 5. rész

Miközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett szabály betartására is.

Mi történik a DUE-táborban? 3. rész

A médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Találkozunk 355 nap múlva - véget ért a Médiatábor

Újra eltelt 10 nap, vége a 34. Médiatábornak. A fiatalok nehezen hagyták ott Balatonfenyvest és persze régi, valamint új barátaikat.

Megválasztották a Tábor emberét

Színes, a táborlakók rendezte és vezette gálaműsor köszöntötte az idei nyári tábor legjobbját, akit a pénteki szavazáson választottak meg a fiatalok. Az estét az Open Stég koncertje zárta.

Mi történik a DUE-táborban? 4. rész

Nálunk a munka buli, a buli pedig munka.

A barátságos háború napja

A megszokott munkával töltötték 6. napjukat a DUE táborozói. A nap végén számháború és bográcsos lecsó várt a fiatalokra.

Egynapos alkalmi csoportok: Nagy Kreatív Nap a Médiatáborban

A 34. Médiatábor lakóit mély vízbe dobták vezetőik. A fiatal diákmédiásoknak segítség nélkül kellett projekteket készíteniük.

Maratoni mustra a negyedik napon

A balatonfenyvesi Médiatáborban első alkalommal szemlézték a keddig elkészített produktumokat. A felkért értékelők nem rejtették véka alá véleményüket.

Kövesd a 34. Médiatábor csoportjainak munkáját!

Minden egy helyen. Alábbi cikkünkben a diákmédiások valamennyi internetes felületét összegyűjtjük.

Környezetvédelem, rádiózás, filmvetítés – harmadik nap a táborban

Több tucat produktum született vasárnap a Médiatáborban. Vendégként csatlakozott az OHÜ és a Boros Lajos–Voga János műsorvezető páros is.

A táborvezetők is emberek

Újabb izgalmas és nem utolsósorban mozgalmas napon vannak túl a Médiatábor lakói. A csoportfoglalkozásokon és az egyéni és csoportos feladatok megoldásán túl azonban jut idő a kikapcsolódásra is. A tábor napján rendezték meg az Emberarcú táborvezetők elnevezésű programot.

Munkához láttak a médiatáborban

Szombaton megkezdődött a munka a 34. Médiatáborban. A csoportnevek kitalálását a szignálok elkészítése, majd este a Beke–Pál emlékvetélkedő követte.

Elkezdődött a 34. Médiatábor

Ismét Balatonfenyvesen rendezi a DUE Médiahálózat nyári médiatáborát. A sokak által megszokott helyszínen július 11-én, délután kezdődött a 10 napos szuperintenzív médiaképzés.

„A DUE nélkül biztosan nem lennék az, aki vagyok!” – Mavrák Kata, táborvezető

Idén vezet először DUE-tábort, de nem áll tőle távol sem a DUE, sem a szervezés. Következetesség és szabadságvágy egyaránt jellemzi, elmondása szerint megszámlálhatatlanul sok dolgot kap a DUE-tól. A 34. Médiatábor vezetőjét, Mavrák Katát szakmai és emberi oldaláról egyaránt kérdeztük.

Ők már tuti ott lesznek a 34. Médiatáborban

Ha táborozol azért, ha pedig nem, akkor azért olvasd figyelmesen azt a névsort, melyből kiderül, ki lesz ott a DUE nyári táborában.

Csupa újdonság a DUE médiatáborában!

Új csoportok, új felületek, új arcok – az idén 25 éves DUE újításokkal ünnepel. Ismerd meg a 34. Médiatábor szakmai és csoportvezetőit, valamint a programokat.

Kiszel Tünde segített a Nagy Kreatív Napon

A médiaszemélyiség a balatonfenyvesi 34. Médiatáborban a szerdai Nagy Kreatív Napon segített a „Mindent elsöprő vihar” csoport tagjainak. A fiatalok egy fikciós rádióműsort készítettek 2042-ről.

Mi történik a DUE-táborban? 2. rész

Talán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet.

Gyakran ismételt kérdések a DUE-táborról

Rövid és őszinte válaszok arról, hogy mi a DUE-tábor, és mi nem.

Már csak 4 hely a Médiatábor technikusi csoportjában

Érdekel a média világa? Inkább a technika mozgatja meg a fantáziádat? Neked találtuk ki a DUE Médiatábor technikusi csoportját. Jelentkezz mielőbb, mert már csak 4 szabad hely van!

Várjuk a felsőtagozatosokat is a Médiatáborba!

Még általános iskolába jársz, de már érdekel a média világa? Szeretnél egy olyan nyári tábort, ahol szívesen látnak, és megismertetnek a média világával? A DUE Médiatáborát neked találták ki, ugyanis már a 6-8. osztály tanulóit is szeretettel várjuk!

Megújul a DUE médiatábora!

25 évesek lettünk, és ezt a gyönyörű kort különleges módon ünnepeljük a nyári médiatáborunkban is! Cikkünkből kiderül, milyen újdonságok várnak az idei nyári táborban.

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál 2014. július 11. és 20. között. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

Korábbi események

39. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2019-ben is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - ÉLETRE SZÓL!

38. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - KÖZEL A JÖVŐD!

37. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2017-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

36. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2016-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

35. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2015-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

33. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2013-ban is! Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! Ezen az oldalon megtalálod a 2013-as médiatábor tudnivalóit, híreit.

32. Médiatábor

DUE Kommunikációs és Média Szaktábor – 2012-ben is! Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora. Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is!

31. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora. A legjobbak médiatábora. 

30. Médiatábor

Az arcok és a posztok tábora "Ez volt az arcok és a posztok tábora" - mondta dr. Balázs Géza alelnök, a DUE és a tábor egyik alapítója a DUE Médiahálózat XXX. Kommunikációs és Média Szaktáborának záróbuliján, Balatonfenyvesen.

29. Médiatábor

Közel 80 fiatal vett részt a DUE Médiahálózat XXIX. Kommunikációs és Média Szaktáborában, melyet Balatonfenyvesen rendeztünk meg 2009. július 3-12 között. A táborban idén is megannyi klassz produktum, és életre szóló barátság született.

28. Médiatábor

A DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában közel 70 fiatal ismerkedik meg az újságírás, a rádiózás, a fotózás és a tévézés rejtelmeivel, és próbálja ki újonnan megszerzett tudását a gyakorlatban.

27. Médiatábor

Hatvanhét fiatal és húsz újságíró töltött el tizenegy munkás nappalt és tíz nem kevésbé dolgos éjszakát a DUE 2007-es, XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonfenyvesen.

26. Médiatábor

A DUE 26. Kommunikációs és Média Szaktábora- nyolc nap a vízparton, de mély vízben.

24. Médiatábor

A DUE 2004. évi Médiatáborának rövid összefoglalója

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság