Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia I.

Időpont: 2015. február 11.

Helyszín: Budapest

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia I.A 2015-ös Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia első programján a közszolgálati és kereskedelmi médiumok, valamint a közösségi média kommunikációs lehetőségei kerülnek a középpontba.

Február 11-én Szayly József kommunikációs szakember, rádiós újságíró, a DUE alelnöke ismerteti meg a résztvevőket a civil szervezetek helyzetével a közszolgálati és kereskedelmi médiumokban, elsősorban a rádiózás szemszögéből megközelítve a témát. Kruzslicz Dávid televíziós szakember, az RTL Klub Híradójának szerkesztője az előbbi téma televíziózáshoz kapcsolódó részét mutatja be. A szervezetek képviselői azt is megtudhatják tőle, milyen praktikákkal érhető el a potenciális közönség a közösségi platformokon. Szintén a közösségi média kommunikációs lehetőségeiről tart előadást Kiss Gábor, az MTVA és az MR2 Petőfi Rádió promo producere.

Valamennyi előadást workshop jellegű beszélgetés követ, melynek keretében a résztvevők feltehetik kérdéseiket az előadónak, aki személyre szabott tanácsokkal és tippekkel látja el az érdeklődőket. Az egyes válaszok azonban valamennyi jelenlévő számára értékes információt hordozhatnak.

A Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia nevű ingyenes programsorozat részletei ide kattintva érhetők el.

A regisztrációs lap innen tölthető le.

Kapcsolódó hírek

Elkezdődött a DUE Civil Kommunikációs Akadémiája

A DUE Médiahálózat immár harmadik alkalommal rendezi meg Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiáját. Az első képzési napon 33 civil szervezet képviselői hallgatták meg a szakemberek előadásait, és tették fel kérdéseiket. A programon nagy hangsúlyt kapott a közösségi médiahasználat.

Civil Kommunikációs Akadémia februárban

A DUE Médiahálózat 2014 őszén indította el Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia nevű, ingyenes programsorozatát, melynek előadásait és az azokat követő tanácsadást februárban tartják. A civil szervezetek képviselői magas fokú kommunikációs kompetenciák birtokába kerülhetnek a 3 képzés során.

Korábbi események

Nemzeti Civil Akadémia

A DUE ingyenes képzéssorozata 2017 január-februárjában ismét megnyitja kapuit a hazai civil szervezetek előtt. Hogyan legyünk tudatos médiahasználók? Hogyan írjunk, beszéljünk, közvetítsük céljainkat könnyen befogadható formában? Milyen kommunikációs lehetőségeket rejt a közösségi média?

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia III.

A 2015-ös Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia harmadik, egyben utolsó programjának középpontjában a szép magyar beszéd, a választékos kommunikáció, valamint az egyén-csoport-társadalom állnak.

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia II.

A 2015-ös Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia második programján abban kapnak segítséget a résztvevők, hogyan vezethető be a köztudatba egy-egy civil szervezet. Február 18-án a pályázatokról is szó lesz. A pályázatírásban jártas szakértők adnak hasznos tippeket a civil szervezetek képviselőinek.

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia

A DUE Médiahálózat képzése abban segít a civil szervezeteknek, hogy hatékonyabban tudjanak kommunikálni szimpatizánsaikkal, a médiával, potenciális támogatóikkal.

Civil Kommunikációs Akadémia

Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk, hogyan képviseljük az ügyet, amiért dolgozunk? Hogyan találhatnak célba az ötleteink? Hogyan kommunikáljunk? Ebben segített a DUE Médiahálózat Civil Kommunikációs Akadémiája.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság