Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia II.

Időpont: 2015. február 18.

Helyszín: Budapest

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia II.A 2015-ös Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia második programján abban kapnak segítséget a résztvevők, hogyan vezethető be a köztudatba egy-egy civil szervezet. Február 18-án a pályázatokról is szó lesz. A pályázatírásban jártas szakértők adnak hasznos tippeket a civil szervezetek képviselőinek.

Február 18-án Ferling József PR szakember segítséget nyújt abban, hogyan vezethető be a köztudatba egy-egy civil szervezet, valamint hogyan lehet mások számára vonzó az adott szervezet tevékenysége. A Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia második napjának fennmaradó részében pályázatokkal, pályázatírással kapcsolatos előadások, workshopok várnak az érdeklődőkre.

Valamennyi előadást workshop jellegű beszélgetés követ, melynek keretében a résztvevők feltehetik kérdéseiket az előadónak, aki személyre szabott tanácsokkal és tippekkel látja el az érdeklődőket. Az egyes válaszok azonban valamennyi jelenlévő számára értékes információt hordozhatnak.

A Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia nevű ingyenes programsorozat részletei ide kattintva érhetők el.

A regisztrációs lap innen tölthető le.

Kapcsolódó hírek

Civilek a köztudatban

A DUE Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiájának második képzési napja a közönségkapcsolatok és a civil pályázatírás lehetőségeinek feltérképezésének jegyében telt február 18-án.

Elkezdődött a DUE Civil Kommunikációs Akadémiája

A DUE Médiahálózat immár harmadik alkalommal rendezi meg Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiáját. Az első képzési napon 33 civil szervezet képviselői hallgatták meg a szakemberek előadásait, és tették fel kérdéseiket. A programon nagy hangsúlyt kapott a közösségi médiahasználat.

Civil Kommunikációs Akadémia februárban

A DUE Médiahálózat 2014 őszén indította el Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia nevű, ingyenes programsorozatát, melynek előadásait és az azokat követő tanácsadást februárban tartják. A civil szervezetek képviselői magas fokú kommunikációs kompetenciák birtokába kerülhetnek a 3 képzés során.

Korábbi események

Nemzeti Civil Akadémia

A DUE ingyenes képzéssorozata 2017 január-februárjában ismét megnyitja kapuit a hazai civil szervezetek előtt. Hogyan legyünk tudatos médiahasználók? Hogyan írjunk, beszéljünk, közvetítsük céljainkat könnyen befogadható formában? Milyen kommunikációs lehetőségeket rejt a közösségi média?

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia III.

A 2015-ös Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia harmadik, egyben utolsó programjának középpontjában a szép magyar beszéd, a választékos kommunikáció, valamint az egyén-csoport-társadalom állnak.

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia I.

A 2015-ös Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia első programján a közszolgálati és kereskedelmi médiumok, valamint a közösségi média kommunikációs lehetőségei kerülnek a középpontba.

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia

A DUE Médiahálózat képzése abban segít a civil szervezeteknek, hogy hatékonyabban tudjanak kommunikálni szimpatizánsaikkal, a médiával, potenciális támogatóikkal.

Civil Kommunikációs Akadémia

Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk, hogyan képviseljük az ügyet, amiért dolgozunk? Hogyan találhatnak célba az ötleteink? Hogyan kommunikáljunk? Ebben segített a DUE Médiahálózat Civil Kommunikációs Akadémiája.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság