Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

36. Médiatábor

Időpont: 2016. július 8. - 2016. július 17.

Helyszín: Eger

36. MédiatáborMagyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2016-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

Az év legjobb tíz napját – ahogy a korábbi táborozók nevezik –, csak az hagyja ki, akit nem érdekel a média világa, vagy annak valamely szeglete. Vagyis ha újságírónak, rádiósnak, tévésnek vagy fotósnak készülsz, érdemes eljönnöd. De ha épp új barátokra vágysz, akkor is!

Itt megtalálod a részleteket, infókat a táborról, de ha marad kérdésed, akkor írj: due@due.hu, vagy hívj minket: 06 1 222 8213.

Jelentkezési lap letölthető innen.

Kapcsolódó hírek

DUE-sok az egri médiában

A DUE Egerben megrendezett júliusi médiatáboráról a TV Eger és a Heves Megyei Hírlap is beszámolt.

A tapasztalatszerzés tábora

Véget ért a DUE Egerben szervezett 36. Médiatábora. Az ifjú diákmédiások tudással, barátokkal és élményekkel gazdagodtak a 10 napos szuper intenzív képzés alatt.

Schumacher-Kovács Ákos a Tábor Embere

Sajtótájékoztatón jelentették be a péntek esti Tábor Embere gálaműsort a szervezők. A táborlakók délutánig adhatták le voksaikat.

A Twentees a Médiatáborban koncertezett

A 36. Kommunikációs és Média Szaktábor hetedik napja is mozgalmasan telt az ifjú diákmédiások számára. Este egy korábbi táborozónk, Balázs Konrád és zenekara, a Twentees adott egész estés nagykoncertet.

Hősök

A médiatábor hatodik napján egy régi, hagyománnyá vált programot rendezett meg a táborvezetőség. A Nagy Kreatív Nap mintájára létrejött az első Projektnap.

A Médiatábor bevette az egri várat

Újságkészítés, krónikaszerkesztés, forgatás, az egri várban tett látogatás, valamint a Halftime Party határozta meg a médiatábor ötödik napját.

Vetélkedő a Pap és Papp Kft. szervezésében

A korábbi években jól megszokott, új köntösbe bújtatott tábori vetélkedővel várta hétfő este az ifjú diákmédiásokat a táborvezetőség. A parádés, közel kétórás show mindenkit megmozgatott.

Indul az utazás...

A médiatábor első vasárnapján a csoportok az elméleti alapozó foglalkozások után hozzáláttak produktumaik elkészítéséhez. A napot közös meccsnézés zárta.

Becsekkolt a DUE médiatábora

Akadályverseny, szakmai előadások és az első csoportfoglalkozások töltötték ki a 36. DUE Médiatábor lakóinak első napját.

Elstartolt 36. DUE Médiatábor

Ismét megtelt az egri Botax motel, ahol 90 fiatal diákmédiás és közel 20 szakmai és csoportvezető tölti együtt az év legjobb 10 napját.

Megjelent a Kis Hasznos

Elkészült a Kis Hasznos, a pénteken kezdődő egri DUE-médiatábor tájékoztató kiadványa.

Hol tájékozódhatsz a DUE-táborról?

Igyekszünk minden csatornán gyorsan és érdemben a rendelkezésetekre állni, ha last minute információkra van szükségetek a DUE július 8-án kezdődő egri médiatáboráról.

A médiatábor résztvevői

2016. július 8. és 17. között ők lesznek ott Egerben, a DUE 36. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában. A névsor folyamatosan bővül, és azokat a táborvezetőségi tagokat is tartalmazza, akik csak néhány napra látogatnak el a táborba. Rajta lennél? Rajta!

Bemutatjuk a táborvezetőséget

Ezek a szakemberek július nyolcadikától tízszer huszonnégy órán át azért fognak dolgozni a DUE egri médiatáborában, hogy értékes tudáshoz, igaz barátságokhoz és életre szóló sikerélményekhez juttassák az ország legjobb diákújságíróit.

Mi történik a DUE-táborban? 4. rész

Nálunk a munka buli, a buli pedig munka.

Mi történik a DUE-táborban? 3. rész

A médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Mi történik a DUE-táborban? 2. rész

Talán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet.

Mi történik a DUE-táborban? 1. rész

Az egri DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

A DUE Médiatáborról diákoknak

Akarsz egy felejthetetlen nyarat? Érdekel az újságírás, rádiózás, televíziózás, vagyis a média? Tanulnál is minderről valamit? Kipróbálnád magad, hogy tehetséges vagy-e? Találkoznál régi barátaiddal vagy szeretnél újakat? Akkor nálunk a helyed!

A DUE Médiatáborról szülőknek

Minden szülő szeretné, ha a gyermeke sikeres lenne. Ehhez ma elengedhetetlen, hogy jól tudjon kommunikálni, „el tudja adni magát”. A mai diákoknak már kitűnő kommunikációs képességekkel kellene rendelkezniük, hogy a megszerzett elméleti tudásukat meggyőzően tudják előadni az iskolában.

Újdonságok és hagyományok az idei Médiatáborban

Minden, ami DUE és még annál is több! Régi hagyományainkat újdonságokkal fűszerezzük a július 8–17. között megrendezendő egri nyári táborunkban.

A DUE Médiatábora visszatér Egerbe!

Magyarország legjobb médiatábora 2016. július 8. és 17. között, ismét Egerben. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

Tegyél virtuális sétát a 36. nyári tábor helyszínén!

A DUE 36. Médiatáborát július 8–17. között rendezzük meg az Egri Botax Motelben. Itt a lehetőség, hogy virtuális sétát tegyél a helyszínen.

Táborpályázat 2016 – Ingyenes táborozási és gyakornoki lehetőség

Jól jönne egy ingyenes médiatábor a nyárra? Szívesen látnál el gyakornoki feladatokat a következő tanévben a megyeszékhelyeden, hogy ezzel is a legjobb diákújságírók közé tartozz a nyári táborban megszerzett tudással? Neked találtuk ki a Táborpályázat 2016-ot, melyet június 12-ig adhatsz be.

Jelentkezz kedvezményes áron a nyári médiatáborba!

Ha május 20-ig jelentkezel és befizeted az előleget, valamint tagja leszel a DUE-nak, kedvezményes áron vehetsz részt a DUE 36. Médiatáborában, melyet július 8–17. között tartunk Egerben. Idén is válaszd a legjobbak táborát!

Korábbi események

39. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2019-ben is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - ÉLETRE SZÓL!

38. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - KÖZEL A JÖVŐD!

37. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2017-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

35. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2015-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

34. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2014-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! A Médiatábort a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

33. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2013-ban is! Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! Ezen az oldalon megtalálod a 2013-as médiatábor tudnivalóit, híreit.

32. Médiatábor

DUE Kommunikációs és Média Szaktábor – 2012-ben is! Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora. Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is!

31. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora. A legjobbak médiatábora. 

30. Médiatábor

Az arcok és a posztok tábora "Ez volt az arcok és a posztok tábora" - mondta dr. Balázs Géza alelnök, a DUE és a tábor egyik alapítója a DUE Médiahálózat XXX. Kommunikációs és Média Szaktáborának záróbuliján, Balatonfenyvesen.

29. Médiatábor

Közel 80 fiatal vett részt a DUE Médiahálózat XXIX. Kommunikációs és Média Szaktáborában, melyet Balatonfenyvesen rendeztünk meg 2009. július 3-12 között. A táborban idén is megannyi klassz produktum, és életre szóló barátság született.

28. Médiatábor

A DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában közel 70 fiatal ismerkedik meg az újságírás, a rádiózás, a fotózás és a tévézés rejtelmeivel, és próbálja ki újonnan megszerzett tudását a gyakorlatban.

27. Médiatábor

Hatvanhét fiatal és húsz újságíró töltött el tizenegy munkás nappalt és tíz nem kevésbé dolgos éjszakát a DUE 2007-es, XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonfenyvesen.

26. Médiatábor

A DUE 26. Kommunikációs és Média Szaktábora- nyolc nap a vízparton, de mély vízben.

24. Médiatábor

A DUE 2004. évi Médiatáborának rövid összefoglalója

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság