Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

37. Médiatábor

Időpont: 2017. július 7. - 2017. július 16.

Helyszín: Balatonszárszó

37. MédiatáborMagyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2017-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

Az év legjobb tíz napját – ahogy a korábbi táborozók nevezik –, csak az hagyja ki, akit nem érdekel a média világa, vagy annak valamely szeglete. Vagyis ha újságírónak, rádiósnak, tévésnek vagy fotósnak készülsz, érdemes eljönnöd. De ha épp új barátokra vágysz, akkor is!

Kapcsolódó hírek

Hatalmas sikerrel ért véget a DUE 37. médiatábora

Újra eltelt 10 nap, vége a 37. Médiatábornak. A fiatalok nehezen hagyták ott Balatonszárszót és persze régi, valamint új barátaikat.

Az év legjobb 10 napja – így táboroztam a DUE-val

Fantasztikus élmények, jó közösség és tíz felejthetetlen nap. Ilyen volt a DUE idei médiatábora, ahova Gergő a DUE Médiahálózat jóvoltából az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány szervezésében juthatott el. Szubjektív beszámoló következik egy remek balatonszárszói nyaralásról.

Erre nincs száz szó – Tábordal 2017 videoklip

A DUE 37. Médiatáborának is született dala, sőt a Balatoni Mo.SAT csoport videoklipet is forgatott hozzá.

Határtalan felbontás a Fotonok jóvoltából

A DUE 37. médiatábora a fotós csoport számára igazán nagy élménynek bizonyult. A festői balatoni környezet és a Lepkeház zöld övezeti színhelye sok témát és lehetőséget kínált a különböző fotók készítésére.

Tipográciák a grafika mindentudói

A DUE 2017-es médiatáborának Tipográciák nevű grafikus csoportját Klebercz Kriszta vezette.

Kasszás Kamilla a médiatáborban járt

A DUE 37. médiatáborának keddi napján bűnmegelőzéssel kapcsolatos workshopokon vettek részt a táborozók, este a táborvezetőség tagjai pedig megmutatták, hogy ők is emberek. Közösen néztük meg a videós csoportok produktumait.

Origo

A médiatábor első vasárnapján a csoportok az elméleti alapozó foglalkozások után hozzáláttak produktumaik elkészítéséhez. A napot közös filmnézés és estimese-hallgatás zárta.

A tábor belehúz!

Akadályverseny, szakmai előadás és az első csoportfoglalkozások töltötték ki a 37. DUE Médiatábor lakóinak első napját a balatonszárszói Lepkeházban.

Vetélkedik a médiatábor

A korábbi években jól megszokott, új köntösbe bújtatott tábori vetélkedővel várta hétfő este az ifjú diákmédiásokat a táborvezetőség. A parádés, közel kétórás show mindenkit megmozgatott.

Elstartolt az év legjobb 10 napja

Megtelt a balatonszárszói Lepkeház Ifjúsági Üdülő, ahol 96 diákmédiás és közel 20 szakmai és csoportvezető tölti együtt az év legjobb 10 napját.

Megjelent a Kis Hasznos

Elkészült a Kis Hasznos, a pénteken kezdődő balatonszárszói DUE-médiatábor tájékoztató kiadványa.

Bemutatkozik a DUE 37. Médiatáborának vezetősége

A DUE idei médiatábora is nagy durranásnak ígérkezik csakúgy, mint az eddigiek. Ismét színes programok, kellemes környezet és nagyszerű stáb várja az érdeklődőket. Ismerkedjünk meg a táborvezetőség tagjaival, akikkel már biztosan fogsz találkozni, ha idén velünk táborozol.

Mi történik a DUE-táborban 5. rész

Miközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett szabály betartására is.

Mi történik a DUE-táborban 4. rész

Nálunk a munka buli, a buli pedig munka. Bizony! ;)

Mi történik a DUE-táborban 3. rész

A médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Hasznos tudnivalók a médiatáborról

A DUE Médiahálózat 2017. július 7-16. között Balatonszárszón rendezi meg Magyarország legnagyobb, legrégebbi és legjobb médiatáborát. Leendő youtubereknek, vloggereknek, fotósoknak, videósoknak, újságíróknak, bárkinek, akit érdekel a média! Aki most jelentkezik, tízezer forint kedvezményt kaphat.

Médiatábor - mindent a kommunikációról 10 napban

Az ország legnagyobb múltú kommunikációs és médiatábora leendő youtubereknek, vloggereknek, fotósoknak, videósoknak, újságíróknak, illetve bárkinek, akit érdekel a média. A tehetséggondozó táborban videó- és rádióstúdió, számítógépes lapszerkesztőség, wifi biztosított.

Itt a lista, amin rajta szeretnél lenni

Sokan döntenek úgy, hogy másodjára, harmadjára is visszajönnek a DUE médiatáborába. Kedvezményekkel várjuk az újakat is!

Gyakran ismételt szülői kérdések a DUE-táborról

Ezeket szokták kérdezni a szülők a médiatáborunkról, és mi ezeket szoktuk válaszolni rá.

Tíz érv a DUE médiatábora mellett

Konkrét ajánlatunk van. Harminchét évünk volt a kidolgozására.

Miért választja egy fiatal a DUE-tábort?

Többen már idén jelentkeznek a DUE jövő nyári médiatáborába, és ahogyan az alábbi indoklásokból kitűnik, nem csupán a gáláns előfoglalási kedvezmény miatt.

A Médiatábor helyszínéről

Balatonszárszón, partközeli, medencével rendelkező üdülőben rendezzük meg 2017-ben a DUE Médiatáborát. A Balaton közeli, szép környezetben elhelyezkedő 120 fős Lepkeházban lakunk, annak közösségi tereiben zajlanak a programok.

A média most a legérdekesebb

Idén is a DUE elnöke, Kecskés István lesz a médiatábor vezetője. A DUE Online-nak adott interjúban elmondta, hogy miért költözik új helyre a tábor, milyen kedvezmények járnak a korán jelentkezőknek, és mi motiválja őt, hogy húsz év után is nyári médiaképzést szervezzen a fiataloknak.

Közösségért felelős médiát szeretnénk

„Minden évben első nyári programként a DUE-tábor kerül bele a noteszembe” - mondta a DUE Online-nak dr. Balázs Géza nyelvész professzor, a DUE és a médiatábor egyik alapítója. Interjú.

Az elhivatottság összetartja a DUE-t

Nem változott az én elkötelezettségem, „szerelmem” sem a rádiózás iránt, mint ahogyan a DUE-táborok szellemisége és közösségi ereje sem - mondta a DUE Online-nak adott interjúban Szayly József, a Magyar Rádió volt alelnöke, egyesületünk és a DUE-médiatábor egyik alapítója.

Korábbi események

39. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2019-ben is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - ÉLETRE SZÓL!

38. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - KÖZEL A JÖVŐD!

36. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2016-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

35. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2015-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

34. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2014-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! A Médiatábort a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

33. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2013-ban is! Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! Ezen az oldalon megtalálod a 2013-as médiatábor tudnivalóit, híreit.

32. Médiatábor

DUE Kommunikációs és Média Szaktábor – 2012-ben is! Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora. Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is!

31. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora. A legjobbak médiatábora. 

30. Médiatábor

Az arcok és a posztok tábora "Ez volt az arcok és a posztok tábora" - mondta dr. Balázs Géza alelnök, a DUE és a tábor egyik alapítója a DUE Médiahálózat XXX. Kommunikációs és Média Szaktáborának záróbuliján, Balatonfenyvesen.

29. Médiatábor

Közel 80 fiatal vett részt a DUE Médiahálózat XXIX. Kommunikációs és Média Szaktáborában, melyet Balatonfenyvesen rendeztünk meg 2009. július 3-12 között. A táborban idén is megannyi klassz produktum, és életre szóló barátság született.

28. Médiatábor

A DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában közel 70 fiatal ismerkedik meg az újságírás, a rádiózás, a fotózás és a tévézés rejtelmeivel, és próbálja ki újonnan megszerzett tudását a gyakorlatban.

27. Médiatábor

Hatvanhét fiatal és húsz újságíró töltött el tizenegy munkás nappalt és tíz nem kevésbé dolgos éjszakát a DUE 2007-es, XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonfenyvesen.

26. Médiatábor

A DUE 26. Kommunikációs és Média Szaktábora- nyolc nap a vízparton, de mély vízben.

24. Médiatábor

A DUE 2004. évi Médiatáborának rövid összefoglalója

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság