Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nemzeti Civil Akadémia

Időpont: 2016. április 1. - 2017. március 31.

Helyszín: Budapest

Nemzeti Civil AkadémiaA DUE ingyenes képzéssorozata 2017 január-februárjában ismét megnyitja kapuit a hazai civil szervezetek előtt. Hogyan legyünk tudatos médiahasználók? Hogyan írjunk, beszéljünk, közvetítsük céljainkat könnyen befogadható formában? Milyen kommunikációs lehetőségeket rejt a közösségi média?

A Nemzeti Civil Akadémia témanapjainak időpontjai:
–    január 19. (10-17 óra)
–    február 2. (10-17 óra)
–    február 9. (10-16 óra)

A Nemzeti Civil Akadémia helyszíne: Budapesti Metropolitan Egyetem

A programon való részvétel valamennyi magyar civil szervezet képviselője számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a due@due.hu email címen lehet lehet a csatolt regisztrációs lap kitöltésével.

A programsorozatról aktuális részletek a DUE Online-on olvashatók.

Kapcsolódó hírek

Viselkedéskultúra: a befogadó ismerete

Egy ismert retorikai mondás szerint: "A hallgató a szónok számára: ajándék".

Kitűnni a tömegből: mit üzenjünk, kiknek, és hogyan?

Az internet aranybánya – ingyen érhető el lényegében bárki, akinek legalább egy okostelefon van a kezében.

A blog éles és veszélyes fegyver

Sokan azt gondolják, hogy regisztrálnak maguknak egy blogot, akkor máris újságírónak mondhatják magukat, sőt az oldalukról azt gondolják, hogy komoly sajtótermék.

A kommunikáció internetes technikai támogatása

Ha már tudjuk, mit akarunk, de még nincs meg a megfelelő csatornánk, akkor abban azért bízhatunk, hogy honlap mindenképp szükséges. Fontos, hogy legyen egy biztos kommunikációs csatorna az egyesület számára, amely kifejezetten a saját profiljához, egyedi üzenetének célba juttatásához készült.

Naivitás és valóság kontra hírértékű média

Kikből áll az elsődleges célcsoportunk, mi a célunk? Hogyan jutnak el üzeneteink a megfelelő helyre? A DUE 2017. évi Nemzeti Civil Akadémia első témanapján Herczeg Zsolt, az InfoRádió munkatársa, kommunikációs szakember tart előadást és vezet kötetlen beszélgetést a Budapesti Metropolitan Egyetemen.

Kommunikáló társadalom – a tudatos médiahasználat fontossága a civil szférában

A DUE Médiahálózat 2017 január-februárban Nemzeti Civil Akadémiát tart a magyar civil szervezetek képviselői és az érdeklődők számára. Az ingyenes programsorozat résztvevői magas fokú kommunikációs kompetenciák birtokába kerülhetnek a 3 témanap során.

Nemzeti Civil Akadémia a tudatos médiahasználatról és médiaértésről

A DUE ingyenes képzéssorozata 2017 január-februárjában ismét megnyitja kapuit a hazai civil szervezetek előtt. Hogyan legyünk tudatos médiahasználók? Hogyan írjunk, beszéljünk, közvetítsük céljainkat könnyen befogadható formában? Milyen kommunikációs lehetőségeket rejt a közösségi média?

Korábbi események

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia III.

A 2015-ös Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia harmadik, egyben utolsó programjának középpontjában a szép magyar beszéd, a választékos kommunikáció, valamint az egyén-csoport-társadalom állnak.

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia II.

A 2015-ös Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia második programján abban kapnak segítséget a résztvevők, hogyan vezethető be a köztudatba egy-egy civil szervezet. Február 18-án a pályázatokról is szó lesz. A pályázatírásban jártas szakértők adnak hasznos tippeket a civil szervezetek képviselőinek.

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia I.

A 2015-ös Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia első programján a közszolgálati és kereskedelmi médiumok, valamint a közösségi média kommunikációs lehetőségei kerülnek a középpontba.

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia

A DUE Médiahálózat képzése abban segít a civil szervezeteknek, hogy hatékonyabban tudjanak kommunikálni szimpatizánsaikkal, a médiával, potenciális támogatóikkal.

Civil Kommunikációs Akadémia

Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk, hogyan képviseljük az ügyet, amiért dolgozunk? Hogyan találhatnak célba az ötleteink? Hogyan kommunikáljunk? Ebben segített a DUE Médiahálózat Civil Kommunikációs Akadémiája.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság