Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A mobil várhat! – pályázat diákoknak

Időpont: 2017. november 16. - 2017. november 20.

A mobil várhat! – pályázat diákoknakA DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata 12-22 év közötti diákok számára. Várjuk a fotókat és a pályázatokat!

Készítsd egy fotót a már jól ismert „A mobil várhat!” felirattal a tenyereden és a fotó mellé írj egy maximum egy oldalas cikket arról, miért veszélyes a mobilhasználat közlekedés közben és küldd be a pályázatunkra! Szülők, ismerősök képeit is beküldheted, és osztályok is pályázhatnak. A képet oszd meg a Facebook-oldaladon is #amobilvárhat felirattal, és ennek a linkjét is csatold a pályázathoz!

A pályaműveket elektronikus formában várjuk a DUE pályázati felületén (www.due.hu/palyazat) vagy pedig a due@due.hu email címre!
Pályázati határidő november 20-ig.

Aki a fotóját feltölti #amobilvárhat felirattal közösségi oldalára, részt vesz a novemberi végi nyereménysorsoláson, ahol mozijegyeket és más értékes nyereményeket lehet nyerni továbbá azok akik pályáznak is, megnyerhetik a fődíjakat, egy menő férfi és egy női kerékpárt!

Lépj be „A mobil várhat!” facebook csoportunkba és tájékozódj az aktualitásokról, illetve további részletekről.

Pályázz és hívd fel a figyelmet arra, hogy ne mobilozzunk közlekedés közben!

Kapcsolódó hírek

„A mobil várhat!” pályázat lezárult

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázatára rengetegen jelentkeztek és nemcsak szelfiből, de pályázatból is kaptunk bőséggel.

Átadtuk A mobil várhat! pályázat nyereményeit

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdetett A mobil várhat! pályázatunkra sok-sok pályázat érkezett. Emellett közel kétezer fotót töltöttek fel a pályázatban résztvevők a közösségi oldalunkra.

Korábbi pályázataink

Netbiztos pályázat 2019

Idén is elérhető a Netbiztos pályázat. A tavalyihoz hasonlóan két téma közül választhattok és azt kell egy 3 perces rövid filmé formálni. Pályázatra fel!

Junior Vlogger Pályázat

A DUE vlogger idén először pályázatot hirdet 3 kategóriában. Az elkészült videós anyagokat március 31.-ig lehet beküldeni a DUE pályázati felületén.

Dalíró pályázat - Mindegy, hogy kezdő vagy, vagy profi

A DUE Médiahálózat 2019-ben dalíró pályázatot hirdet 14 és 24 év közötti fiatalok számára.

Netbiztos pályázat diákoknak - Március 31-ig meghosszabbítva

A Telenor és a DUE bemutatja Netbiztos pályázatát, melynek keretein belül két témában várunk, maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik téma az internetes zaklatás a másik pedig a személyes adatok védelme az interneten, közösségi médiában.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság