Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

39. Médiatábor

Időpont: 2019. július 12. - 2019. július 21.

Helyszín: Balatonszárszó

39. MédiatáborMagyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2019-ben is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - ÉLETRE SZÓL!

Az év legjobb tíz napját – ahogy az eddigi táborozók nevezik – csak az hagyja ki, akit nem érdekel a média világa, vagy annak valamely szeglete, és nem szeretne egy életre szóló közösségbe tartozni. Vagyis, ha újságírónak, rádiósnak, tévésnek vagy fotósnak készülsz, érdemes eljönnöd a táborba. De ha épp új barátokra vágysz, akkor is!

A táborban való részvétel feltétele a DUE Tagság igénylése, amiről itt található bővebb információ.

A 10 napos szuperintenzív képzés időpontja: 2019. július 12-21., Balatonszárszó, a Lepkeház.

A médiatábor hivatalos honlapja: mediatabor.hu

Kapcsolódó hírek

Már csak 4 szabad hely van a Médiatáborban!!

Itt a tanév vége, sokan még most kapnak észbe a nyári programjaikkal kapcsolatban. Nem árt igyekezni, mert az idei Médiatáborra rövidesen kitesszük a MEGTELT táblát.

Elindult a Stipi-Stopi akció a 40. Médiatáborra

Máris visszavágysz a Médiatábora? Alig várod a 40.-et? Akkor biztosíts be a helyedet, és élj a Stipi-Stopi akció lehetőségével!

Véget ért a 39, de már készülünk a 40-re!

Rengeteg munkával töltött óra, korán kelés vagy le sem fekvés, számos program, tudás bővítés és mustra után véget ért az év legjobb 10 napja. Boldogság, sírás és várakozás a 40-re. Ez volt jellemző a 39. Médiatábor utolsó napjára.

Pénzügyi nap a Médiatáborban

Két éve visszatérő vendége a Médiatábornak a Pénzügyminisztérium. Idén egy interaktív játékos előadással készült a Pénzügyminisztérium munkatársa Dr. Tebeli Izabella. Este pedig a táborozók kreativitására volt nagy szükség.

Már egészen összeszoktak a csoporttagok

A médiatáborban sosincs megállás és csak nagyon ritkán pihenés. A keddi nap sem hozott mást kemény, de igazságos mustrákkal fűszerezve.

MI TÖRTÉNIK A DUE-TÁBORBAN 2. RÉSZ

Talán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet. Hogyan válassz csoportvezetőt?

MI TÖRTÉNIK A DUE-TÁBORBAN 1. RÉSZ

A balatonszárszói DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Készülnek a produktumok

Hétfőn is folyik a munka táborban. Az esti programokon kívül folyamatosan készülnek 6 csoport produktumai.

GYIK a táborhoz, avagy hogyan lehetek táborozó?

Szeretnél táborozni, de nem tudod mi kell hozzá? Rengeteg kérdésed van, de nem találod a választ? Összeszedtünk minden infót, amit a 39. DUE médiatáborról tudni érdemes és kell!

Szülőknek a Médiatáborról

Ezeket szokták kérdezni a szülők a médiatáborunkról, és mi ezeket szoktuk válaszolni rá.

A DUE 39. Médiatáborának helyszínéről

2019-ban is Balatonszárszón, partközeli, medencével rendelkező üdülőben rendezzük meg az év legjobb 10 napját jelentő DUE Médiatábort. A Lepkeház az új DUE tábor bázis, 2017-ben és 2018-ban imádtuk, így 2019-ben is visszatérünk!

Több újítással kezdődött el a 39. Médiatábor!

A 39. Médiatábornak ezúttal is a balatonszárszói Lepkeház ad otthont. A idei tábor számos újításon is átesett.Az idei tábor július 12-én kezdődött és egészen 21-ig tart majd.

Gőzerővel szervezzük az idei Médiatábort

Az Év 10 legjobb napja, azaz a DUE 2019. évi nyári médiatábora július 12 és 21 között lesz Balatonszárszón. Már javában zajlanak az előkészületek, és fogynak a szabad helyek is a táborban.

Czikkely Márton a 39. Médiatábor élén!

A Magyar Sajtó napján felfedtük, kik lesznek a 39. DUE Médiatábor vezetői. Ahogy láthattátok, idén új táborvezető debütál Czikkely Márton személyében. Ebben a czikkben (:P) saját magával beszélget, hogy bemutatkozzon és megtudhassuk milyen elképzelései vannak az idei táborról. Innen átveszem a szót,

Gyere DUE-táborba 30 ezres kedvezménnyel!

Ha érdekel a média világa, júliusban Balatonszárszón a helyed! Vagyis ha újságírónak, rádiósnak, tévésnek vagy fotósnak készülsz. De ha épp új barátokra vágysz, akkor is, hiszen vár egy 10 napos szuper intenzív képzés, és ha Ha április 22-ig foglalod le a helyed, jelentős árkedvezményt kapsz!

Kérj DUE-tábort karácsonyra!

Még nem tudod, mit látnál legszívesebben a karácsonyfa alatt? Tanácstalan vagy abban, mit kérj a családodtól, vagy akár a Mikulástól, Jézuskától? Nos, nekünk van egy nagyon jó ötletünk!

MEGHOSSZABBÍTVA! - Előfoglalási kedvezmény részletfizetéssel a 2019-es DUE-táborra!

Jól érezted magad a DUE idei médiatáborban? Akkor gyere vissza jövőre is! Ha szeptember 17-ig foglalod le a helyed, hatalmas árkedvezményt és részletfizetési lehetőséget kapsz.

DUE-s műsor a József Attila Emlékházban

Újabb tábori műsor ért el sikert: a film után, most egy hangjáték kapott elismerést.

Korábbi események

38. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - KÖZEL A JÖVŐD!

37. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2017-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

36. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2016-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

35. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2015-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

34. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2014-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! A Médiatábort a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

33. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2013-ban is! Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! Ezen az oldalon megtalálod a 2013-as médiatábor tudnivalóit, híreit.

32. Médiatábor

DUE Kommunikációs és Média Szaktábor – 2012-ben is! Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora. Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is!

31. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora. A legjobbak médiatábora. 

30. Médiatábor

Az arcok és a posztok tábora "Ez volt az arcok és a posztok tábora" - mondta dr. Balázs Géza alelnök, a DUE és a tábor egyik alapítója a DUE Médiahálózat XXX. Kommunikációs és Média Szaktáborának záróbuliján, Balatonfenyvesen.

29. Médiatábor

Közel 80 fiatal vett részt a DUE Médiahálózat XXIX. Kommunikációs és Média Szaktáborában, melyet Balatonfenyvesen rendeztünk meg 2009. július 3-12 között. A táborban idén is megannyi klassz produktum, és életre szóló barátság született.

28. Médiatábor

A DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában közel 70 fiatal ismerkedik meg az újságírás, a rádiózás, a fotózás és a tévézés rejtelmeivel, és próbálja ki újonnan megszerzett tudását a gyakorlatban.

27. Médiatábor

Hatvanhét fiatal és húsz újságíró töltött el tizenegy munkás nappalt és tíz nem kevésbé dolgos éjszakát a DUE 2007-es, XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonfenyvesen.

26. Médiatábor

A DUE 26. Kommunikációs és Média Szaktábora- nyolc nap a vízparton, de mély vízben.

24. Médiatábor

A DUE 2004. évi Médiatáborának rövid összefoglalója

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság