Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Netbiztos pályázat 2019

Időpont: 2019. március 14. - 2019. március 31.

Helyszín: Budapest

Netbiztos pályázat 2019Idén is elérhető a Netbiztos pályázat. A tavalyihoz hasonlóan két téma közül választhattok és azt kell egy 3 perces rövid filmé formálni. Pályázatra fel!

A pályázatra két témában várunk maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik a biztonságos internethasználat, a másik az internet kreatív használata a tanulásban.

A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehetnek részt. Egy pályázó több videót is beküldhet mindkét témában.

A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés díjátadás a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2019 május 28-án az Akvárium Klubban.

Beadási határidő: MEGHOSSZABBÍTVA 2019.MÁRCIUS 31.!

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül.

Kapcsolódó hírek

Újra elérhető a Netbiztos pályázat!

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

NETbiztos pályázat 2019

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

Pályázz – március 15. a határidő

Ha érdekel a média világa, szeretsz írni, videózni fotózni, vagy kipróbáltad már magad vloggerként, esetleg dalíróként, akkor itt a nagy lehetőség! Március 15-ig 4 pályázaton is indulhatsz, melyeket a DUE Médiahálózat hirdetett meg általános és középiskolásoknak, illetve egyetemistáknak. Pályázz!

DUE pályázatok - meghosszabbítva: március 31.

A nagy érdeklődésre és a március 15-i hosszú hétvégére tekintettel a DUE MEGHOSSZABBÍTOTTA az aktuális pályázatok beadási határidejét. Pályázataidat MÁRCIUS 31-ig fogadjuk a DUE pályázatbeadó felületén

Randi a neten

Az internet mindennapjaink részévé vált, ami nélkül nem tudunk Létezni. Nem is akarunk, mert hozzászoktunk, hogy kényelmesen elintézhetünk bármit: megírhatjuk a házinkat, vásárolhatunk, A közösségi oldalakon tarthatjuk a kapcsolatot a barátainkkal, na meg persze ismerkedhetünk.

Tuti alkalmazások töri tanuláshoz

Elhoztuk neked a legjobb alkalmazásokat és weboldalakat, amivel könnyebben fog menni a töri tanulás!

Óvatosan a képekkel a neten

Naponta milliónyi képet küldünk világszerte. Az más kérdés, hogy nem mindegyik kerül jó kézbe. Segítünk, hogyan lehet biztonságosan képet küldeni

Matekos appok segítenek a tanulásban

Amúgy is nehezen megy, és még a tankönyvek sem segítenek? Felsorolunk neked pár appot, ami segíthet.

Árulkodó árulóoldalak

Fake news, egészen ismerős szókapcsolat. De hogyan is találkozunk vele a gyakorlatban?

Irodalom az interneten

Nem mennek a verslábak? A költői képek? Itt egy pár app, ami segít!

Légy résen a netes pénzügyeknél

Mára valóságos tranzakciós sztrádává vált az internet. Kényelmes webshopok, kuponok, kódok, online bankolás és a netes pénzforgalom egyéb, mindennapi módjai kínálkoznak a fotelben ülve. Egyszerűnek tűnnek, biztonságosak, de az is előfordul, hogy csalók kevernek slamasztikába.

Megvan a NETBiztos Pályázat 2019 győztese

Hogyan lehet gátat szabni az online zaklatásnak? Többek közt ezzel a témával is foglalkozott a DUE Médiahálózat és a Telenor közös NetBiztos pályázatának nyertesei, akiket a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján díjaztak május 28-án.

Korábbi pályázataink

Junior Vlogger Pályázat

A DUE vlogger idén először pályázatot hirdet 3 kategóriában. Az elkészült videós anyagokat március 31.-ig lehet beküldeni a DUE pályázati felületén.

Dalíró pályázat - Mindegy, hogy kezdő vagy, vagy profi

A DUE Médiahálózat 2019-ben dalíró pályázatot hirdet 14 és 24 év közötti fiatalok számára.

Netbiztos pályázat diákoknak - Március 31-ig meghosszabbítva

A Telenor és a DUE bemutatja Netbiztos pályázatát, melynek keretein belül két témában várunk, maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik téma az internetes zaklatás a másik pedig a személyes adatok védelme az interneten, közösségi médiában.

A mobil várhat! – pályázat diákoknak

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata 12-22 év közötti diákok számára. Várjuk a fotókat és a pályázatokat!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság