Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Netbiztos pályázat 2019

Időpont: 2019. március 14. - 2019. március 31.

Helyszín: Budapest

Netbiztos pályázat 2019Idén is elérhető a Netbiztos pályázat. A tavalyihoz hasonlóan két téma közül választhattok és azt kell egy 3 perces rövid filmé formálni. Pályázatra fel!

A pályázatra két témában várunk maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik a biztonságos internethasználat, a másik az internet kreatív használata a tanulásban.

A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehetnek részt. Egy pályázó több videót is beküldhet mindkét témában.

A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés díjátadás a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2019 május 28-án az Akvárium Klubban.

Beadási határidő: MEGHOSSZABBÍTVA 2019.MÁRCIUS 31.!

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül.

Kapcsolódó hírek

Újra elérhető a Netbiztos pályázat!

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

NETbiztos pályázat 2019

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

Pályázz – március 15. a határidő

Ha érdekel a média világa, szeretsz írni, videózni fotózni, vagy kipróbáltad már magad vloggerként, esetleg dalíróként, akkor itt a nagy lehetőség! Március 15-ig 4 pályázaton is indulhatsz, melyeket a DUE Médiahálózat hirdetett meg általános és középiskolásoknak, illetve egyetemistáknak. Pályázz!

DUE pályázatok - meghosszabbítva: március 31.

A nagy érdeklődésre és a március 15-i hosszú hétvégére tekintettel a DUE MEGHOSSZABBÍTOTTA az aktuális pályázatok beadási határidejét. Pályázataidat MÁRCIUS 31-ig fogadjuk a DUE pályázatbeadó felületén

Randi a neten

Az internet mindennapjaink részévé vált, ami nélkül nem tudunk Létezni. Nem is akarunk, mert hozzászoktunk, hogy kényelmesen elintézhetünk bármit: megírhatjuk a házinkat, vásárolhatunk, A közösségi oldalakon tarthatjuk a kapcsolatot a barátainkkal, na meg persze ismerkedhetünk.

Tuti alkalmazások töri tanuláshoz

Elhoztuk neked a legjobb alkalmazásokat és weboldalakat, amivel könnyebben fog menni a töri tanulás!

Óvatosan a képekkel a neten

Naponta milliónyi képet küldünk világszerte. Az más kérdés, hogy nem mindegyik kerül jó kézbe. Segítünk, hogyan lehet biztonságosan képet küldeni

Matekos appok segítenek a tanulásban

Amúgy is nehezen megy, és még a tankönyvek sem segítenek? Felsorolunk neked pár appot, ami segíthet.

Árulkodó árulóoldalak

Fake news, egészen ismerős szókapcsolat. De hogyan is találkozunk vele a gyakorlatban?

Irodalom az interneten

Nem mennek a verslábak? A költői képek? Itt egy pár app, ami segít!

Légy résen a netes pénzügyeknél

Mára valóságos tranzakciós sztrádává vált az internet. Kényelmes webshopok, kuponok, kódok, online bankolás és a netes pénzforgalom egyéb, mindennapi módjai kínálkoznak a fotelben ülve. Egyszerűnek tűnnek, biztonságosak, de az is előfordul, hogy csalók kevernek slamasztikába.

Megvan a NETBiztos Pályázat 2019 győztese

Hogyan lehet gátat szabni az online zaklatásnak? Többek közt ezzel a témával is foglalkozott a DUE Médiahálózat és a Telenor közös NetBiztos pályázatának nyertesei, akiket a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján díjaztak május 28-án.

Korábbi pályázataink

Junior Vlogger Pályázat

A DUE vlogger idén először pályázatot hirdet 3 kategóriában. Az elkészült videós anyagokat március 31.-ig lehet beküldeni a DUE pályázati felületén.

Dalíró pályázat - Mindegy, hogy kezdő vagy, vagy profi

A DUE Médiahálózat 2019-ben dalíró pályázatot hirdet 14 és 24 év közötti fiatalok számára.

Netbiztos pályázat diákoknak - Március 31-ig meghosszabbítva

A Telenor és a DUE bemutatja Netbiztos pályázatát, melynek keretein belül két témában várunk, maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik téma az internetes zaklatás a másik pedig a személyes adatok védelme az interneten, közösségi médiában.

A mobil várhat! – pályázat diákoknak

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata 12-22 év közötti diákok számára. Várjuk a fotókat és a pályázatokat!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság