Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tudós csajok pályázat 2018

Időpont: 2018. november 9. - 2019. április 30.

Tudós csajok pályázat 2018JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA: NOVEMBER 13.!!! A 20 hetes exkluzív tehetséggondozó programon 20-25 diák vehet részt, ahol alkalmanként 1,5-2 órában megismerkedhet a szakmájukban kiváló, elismert szakemberek tevékenységeivel.

A 20 hetes program 2018. novemberétől 2019. áprilisáig tart, figyelembe véve az iskolai szüneteket. A jelentkezési határidő november 9. Az első foglalkozás tervezett időpontja: november 21. (szerda)

A tehetséggondozó programra olyan 14-20 éves kor közötti diáklányok (és fiúk) jelentkezését várjuk, akik nyitottak a természettudományok iránt, de érdeklődésük túlmutat a kíváncsiságon. A tudós diákmédiások 20 héten keresztül heti egy alkalommal vehetnek részt a budapesti foglalkozásokon és ismerhetik meg a természettudomány különböző ágait. Ezzel egy egyedülálló programot kínálunk a fiatal diákoknak, amellyel máshol nem találkozhatnak.

A projektre jelentkező kis tudósoktól motivációs levelet és a témához kapcsolódó bemutatkozó anyagot kérünk, ami alapján kiválasztjuk azt a 20-25 szerencsést, akik díjmentesen részt vehetnek álmaik tudós képzésén.
A jelentkezéseket a due@due.hu-ra várjuk „Tudós Csajok” jeligével november 13-ig.

Kapcsolódó hírek

Tudós Csajok MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete bemutatja immár második alkalommal a „Tudós csajok” projektjét. Az idei tanévben kifejezetten a természettudományok iránt érdeklődő diáklányoknak (és fiúknak) hirdetünk exkluzív tehetséggondozó programot. Jelentkezési határidő: november 13.éjfél

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság