Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Dalíró pályázat - Mindegy, hogy kezdő vagy, vagy profi

Időpont: 2019. január 30. - 2019. március 31.

Dalíró pályázat - Mindegy, hogy kezdő vagy, vagy profiA DUE Médiahálózat 2019-ben dalíró pályázatot hirdet 14 és 24 év közötti fiatalok számára.

A feladat, hogy a dal a biztonságos közlekedés témájához kapcsolódjon. Figyeljünk jobban magunkra és egymásra, amikor akár gyalog, akár biciklivel vagy motorral közlekedünk.

Mottó: …hogy mindenki hazaérjen…

Ebbe szinte minden belefér! Csak légy kreatív és elszánt!

Elég, ha felénekelsz a telefonodra valami jó szöveget, vagy ha van bandád, zenésztársad, felveszitek telóval. Jöhet videó meg persze mp3 is.

Hossz 30 mp és 3 perc közötti.

Ne habozz, írj egy jó szöveget, találj ki egy dallamot, és énekeld fel!

A felvételt küldd be a DUE pályázati felületére, és küldj hozzá egy bemutatkozást!

Beadási határidő: 2019.03.31. éjfél

Pályázatodat beadhatod: www.due.hu/palyazatok oldalon

Eredményhirdetés: A DUE Médiahálózat által szervezett 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, 2019. május 28-án Budapesten az Akvárium Klubban rendezünk meg.

 

És akik értékelnek:

Nagy Ricsi énekes, valamint a DUE és az OBB munkatársai

 

A dalíró pályázat az Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával valósul meg.

És amit nyerhetsz:

A pályázat díjai:

Audio-Technica nyeremények:

 

 

  1. helyezett: ATH-S200BTWH fejhallgató

  2. helyezett: ATH-M20x fejhallgató

  3. helyezett: ATH-SPORT10 fülhallgató

Extra nyeremény!!!

Az Audio-Technica jóvoltából a győztes felveheti a dalát profi stúdiókörülmények között!
 
 

Kapcsolódó hírek

Van pár dalod? Akkor pályázz!

A DUE Médiahálózat 2019-ben dalíró pályázatot hirdet 14 és 24 év közötti fiatalok számára. A feladat, hogy a dal a biztonságos közlekedés témájához kapcsolódjon. Figyeljünk jobban magunkra és egymásra, amikor akár gyalog, akár biciklivel vagy motorral közlekedünk.

Pályázz – március 15. a határidő

Ha érdekel a média világa, szeretsz írni, videózni fotózni, vagy kipróbáltad már magad vloggerként, esetleg dalíróként, akkor itt a nagy lehetőség! Március 15-ig 4 pályázaton is indulhatsz, melyeket a DUE Médiahálózat hirdetett meg általános és középiskolásoknak, illetve egyetemistáknak. Pályázz!

DUE pályázatok - meghosszabbítva: március 31.

A nagy érdeklődésre és a március 15-i hosszú hétvégére tekintettel a DUE MEGHOSSZABBÍTOTTA az aktuális pályázatok beadási határidejét. Pályázataidat MÁRCIUS 31-ig fogadjuk a DUE pályázatbeadó felületén

Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai

Ebben az évben is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett be a pályázatra. A legnépszerűbb az idén a diákfotós kategória volt. Díjátadó május 28-án, a DUE Sajtófesztiválon lesz.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat- a zsűri meghozta a döntését

Idén is rengeteg pályázat érkezett a DUE Médiahálózat által kiírt TDP illetve egyéb tematikus pályázataira. A héten a versenyzők megkapták az értesítés, ugyanakkor egészen május 12-ig várjuk vissza a tiszteletjegy igénylési szándékokat. Ne késlekedjetek!

Korábbi pályázataink

Netbiztos pályázat 2019

Idén is elérhető a Netbiztos pályázat. A tavalyihoz hasonlóan két téma közül választhattok és azt kell egy 3 perces rövid filmé formálni. Pályázatra fel!

Junior Vlogger Pályázat

A DUE vlogger idén először pályázatot hirdet 3 kategóriában. Az elkészült videós anyagokat március 31.-ig lehet beküldeni a DUE pályázati felületén.

Netbiztos pályázat diákoknak - Március 31-ig meghosszabbítva

A Telenor és a DUE bemutatja Netbiztos pályázatát, melynek keretein belül két témában várunk, maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik téma az internetes zaklatás a másik pedig a személyes adatok védelme az interneten, közösségi médiában.

A mobil várhat! – pályázat diákoknak

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata 12-22 év közötti diákok számára. Várjuk a fotókat és a pályázatokat!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság