Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt Döntő

Időpont: 2019. május 28.

Helyszín: Budapest, Akvárium Klub

Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt DöntőA verseny első fordulója lezárult, a tesztet több mint 15 000 töltötték ki. A projekt a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Belügyminisztérium támogatásával, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály partnerségével valósul meg. A verseny döntője 2019 május 28-án lesz az Akvárium Klubban.

A tesztkitöltők figyeljék a mail fiókjukat, mert a legjobbaknak rövidesen megérkezik a meghívójuk a játék következő fordulójába.

A második fordulóban az 1000 legsikeresebb online teszt-kitöltő kap meghívást. Ők a helyszínen már személyesen vehetnek részt egy újabb kvíz kitöltésében. Így kerülhetnek a legjobbak a döntőbe.

Az ide bejutó 12 versenyző egy színpadi kvízjáték keretében versenghet tovább. A két korosztály első helyezettjeinek egy-egy Huawei Mate 10 Pro mobiltelefon lesz a jutalmuk, de a további helyezést elért játékosok is egy-egy okos eszközök boldog tulajdonosai lesznek a játék végén.

A játékos kvíz többek között az erőszakos cselekményekre, a dizájner drogokra, a verekedésekre, a lopásokra és hasonló veszélyes helyzetekre hívja fel a fiatalok figyelmét.  Előfordulhatnak olyan szituációk, amelyekre nem minden esetben vagytok felkészülve. A diákok ugyanúgy lehetnek áldozatok vagy esetenként elkövetők is egy-egy kritikus helyzetben. A tesztsorozat olyan esetekre, lehetőségekre is felhívja a figyelmeteket, amik talán nem is fordulnak meg a fejetekben.

Kapcsolódó hírek

Megvannak a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt nyertesei!

Lezárult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2. kvíz. A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon élő döntőben mérhették össze tudásukat a fiatalok és versenyezhettek a fődíjért.

Elkészült a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt event videója!

Médiahálózat és a BM összefogásának köszönhetően évről évre egyre több fiatal kap hasznos információkat, szerez új ismereteket a bűnmegelőzésről. Elkészült az esemény aftermovie-ja, éljük át újra

Korábbi események

Nagy Diák Versenykultúra Teszt Döntő

Az online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen május 12-ig, az ezt követő két fordulón viszont már személyesen kell megjelennie a legeredményesebbeknek. A májusi középdöntőbe kerülő játékosokból tizenkét fő jut el a végső küzdelembe, ahol egy élő kvíz műsor során dől el, ki nyer

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság