Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Fenntarthatósági nap

Időpont: 2011. szeptember 24.

Helyszín: Budapest, Millenáris

Fenntarthatósági napRendhagyó szakmai konferencia, kiállítás és fesztivál. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon.

Amiben a Fenntarthatósági nap mindez különbözik más szakmai eseménytől, az a lendület, az interaktivitás, a hiperaktivitás, és a komplexitás. Résztvevőknek olyan közszereplőket (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek tagjai, politikai szereplők, stb.) hívunk, akik szerintünk valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren.

A rendezvény szerves része a kiállítás is, ahol az előadásokon elhangzottakat meg is lehet nézni, tapasztalni. Az esemény alcíme Felelősségvállalás = Pozitív Energia, és ez nem véletlen. Az egész nap során célunk a programokon kívül folyamatosan aktívan tartani és bevonni az idelátogatókat. Merjen mindenki kérdezni, véleményt formálni, játszani. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon.

Kapcsolódó hírek

Fenntarthatósági nap

Rendhagyó szakmai konferencia, kiállítás és fesztivál. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon.

Elfogyasztói társadalom

Fenntarthatósági nap szeptember 24-én a Millenárison. A Novák Péter nevével fémjelzett interaktív, bolygómentő nap lényege a mellébeszélés helyett az összefogás és az azonnali cselekvés, de szórakoztató köntösben.

Tarts mértéket és Tiéd a jövő

Tudtad-e, hogy az emberiség húsfogyasztás iránti igényének kielégítése több kárt okoz, mint a bolygó összes autójának pöfögése? Szeretnél többet is tudni? Akkor gyere szeptember 24-én a Millenárisra!

Korábbi események

Anyanyelvi Juniális

A Múzeumok éjszakáján fél 6-tól hajnali 1-ig várjuk az érdeklődőket színes programunkkal: nyelvi játékokkal, kiállításokkal, meglepetésekkel és két Kossuth-díjas művésszel, hiszen az este vendége lesz Gyulai Líviusz grafikus és Sebő Ferenc zenész.

VI. Ceglédi Laska- és Borfesztivál

Hatodik alkalommal rendezik meg Cegléden a Bor- és Laskafesztivált. Kísérőrendezvény lesz a IV. Furfangos Járművek Találkozója és a Nemzeti Vágta előfutama. Gyere velünk Ceglédre, főzz, képviseld a DUÉ-t és derítsd ki, mi az a laska, ha nem egy gomba!

DUE az EFOTT-on

Július 3. és 8. között duésokkal is találkozhatsz az EFOTT-on a Velencei-tó partján. A DUE sátrát a Civilfaluban keresd majd.

Tisza-túra 2011.

Vizet, napot, parti fövenyt, sátrazást és evezést kedvelőknek rendezzük meg immár a 10. Tisza-túránkat. 2011. július 31-én indítjuk az ukrán melletti Tiszabecsről és augusztus 6-án érkezünk Dombrádra.

DUE-s segély Devecsernek

A DUE részéről Herczeg Zsolt vette fel a kapcsolatot Bajók Józsefnével, a devecseri iskolai diákrádió patronáló tanárával, miután adatbázisunkból kiderült, hogy az intézmény a DUE Országos Iskolarádió Hálózatának tagja. A tanárnő gumicsizmát, védőmaszkot, védőruhát és fertőtlenítéshez ecetet kért.

A DUE a Kutatók Éjszakáján

Több százan próbálták ki magukat televíziós műsorvezetőként a DUE green box stúdiójában a Kutatók Éjszakáján 2010. szeptember 24-én a Millenárison. Segítőjük Pataki Zita (RTL Klub), H. Tóth Hajnalka (TV2), Bredák Alexandra (BKF) és Silacher Tamás (MTV) volt.

A DUE Médiahálózat a Kamaszfesztiválon

A DUE is részt vett 2010. szeptember 11-én az Országos Kamaszfesztiválon a budapesti Zöld Pardonban.

A DUE Médiahálózat az Educatio kiállításon

Külön standdal képviseltette magát a DUE Médiahálózat az Educatio kiállításon a Syma csarnokban 2010. január 22-én és 23-án. A kiállításon több tízezer fiatal ismerkedhetett meg egyesületünk tevékenységével.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság