Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Mi az a DUE sajtóigazolvány és mire jó?

Időpont: 2019. október 1. - 2020. október 31.

Mi az a DUE sajtóigazolvány és mire jó?A DUE-tagoknak – a tagdíjon felül fizetendő – 4300 forintért jár egy plasztikkártya sajtóigazolvány, ami minden helyzetben igazolja, hogy az egyesület tagja vagy. 24 éves korig és pedagógusoknak a kártya kiállítása csupán 600 forint. Persze ennél azért sokkal több mindenre jó ez a kis kártya...

Jártál már pl. úgy, hogy nem sikerült bejutnod egy rendezvényre, amiről cikket akartál írni? Kellett már mélyebbre nyúlni a zsebedben egy jó tudósítás miatt? Érezted már magad kellemetlenül, amikor bemutatkozás után kérték, hogy igazold magad, tényleg újságíró vagy-e? Ha ismerős helyzetek ezek, amiket többet nem szeretnél átélni, légy DUE-tag és igényelj saját sajtóigazolványt itt és most!

Kapcsolódó hírek

Mire jó a DUE sajtóigazolvány újságíróként?

Íme egy felsorolás a teljesség igénye nélkül azokról a helyekről, ahová DUE sajtóigazolvánnyal bebocsátást nyertünk az elmúlt években. Olvasd végig alaposan, és mondd, hogy nem éri meg sajtóigazolványt igényelni!

Mire használhatod a DUE-igazolványt, ha nem újságírásra?

A DUE-tagoknak a sajtóigazolványokat készítő Euro Discount Club tagjaként számtalan fantasztikus kedvezményt vehetsz igénybe ezzel a kis kártyával!

Hogyan használd a DUE-kártyát?

Az igazolvány nagyon hasznos, feltéve, ha szorgalmasan visszük magunkkal mindenhová. Ilyenkor jön az a kérdés, hogy mégis mit (és hogyan) csináljuk a belépésnél, hogy bejuthassunk.

Ezüst igazolvány a „legduésabbaknak”

Új igazolványt bocsátott ki a DUE Médiahálózat a DUE 2011. évi közgyűlésére. A „Silver”, vagyis ezüst DUE igazolványt az egyesület aktivistáinak felvetése nyomán vezettük be. Célja a DUE-ban és média különböző területein sokat dolgozó tagjaink elismerésére.

Nyáron még hasznosabb a sajtóigazolvány

Szeretnél egy hasznos és élményekben gazdag nyarat eltölteni? Az elkövetkezendő hónapokban az ország minden pontján programok, fesztiválok várnak. Újságíróként mindez nem csak szórakozás lehet számodra, hiszen rengeteg témát kínálnak munkádhoz, amihez mindenképp jól jön a DUE sajtóigazolványa.

Ingyenes sajtóigazolvány a tanuló DUE-soknak

Ingyenessé tette a sajtóigazolványát a 24 év alatti diákoknak és pedagógus tagjainak a DUE Médiahálózat 2012. október 1-től.

Repjegy, pénz, sajtóigazolvány

Miért érdemes érvényes DUE-sajtóigazolvánnyal rendelkezned? Amellett, hogy a DUE tagjai közé tartozol, sokat tudsz vele spórolni. Októberben Barcelonában jártunk.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság