Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Egyéb programjaink

Nagypályások

„NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunkban olyan DUE-sokat mutatunk be, akiknek a DUE médiatáborából indult el a karrierjük.

Korábbi események

Közgyűlés

A DUE Médiahálózat civil szervezetként évente egy alkalommal rendes közgyűlést tart.

Kulissza Gerilla Brigád

Szigorúan csak DUE-tagokból verbuvált szabadcsapatunk minden hónapban különleges sajtóbejárásokon vesz részt olyan szervezetek és intézmények magas rangú vendégeként, amelyeket érdemes és érdekes megismernie egy újságíró-palántának. Ami a legjobb: a DUE KGB programjai ingyenesek!

DUE karácsony

A DUE Médiahálózatnál hagyomány, hogy a karácsonyt is megünnepeljük közösen, felidézve az év eseményeit, összehozva a rég látott dués ismerősöket.

Médiahétvégék

Évente kétszer egy egész hétvégére elruccanunk valamelyik vidéki városba, ahol alaposan meglátogatjuk a település (diák)újságszerkesztőségeit, rádió- és tévéstúdióit, nevezetességeit és szórakozóhelyeit.

A DUE mindenütt

A DUE Médiahálózat mindenütt ott van: standunkkal meghódítunk minden ifjúsági rendezvényt.

Ifjúság és média konferencia tanároknak

A DUE idén októberben egy új, két napos rendezvényre várja azokat a tanárokat, akik az iskolaújságot vagy iskolarádiót patronálják. A részletes program szeptember végére várható!

Kapcsolódó hírek

DUE KGB a fotósok nyomában

A DUE Kulissza Gerilla Brigád tagjai ismét egy érdekes programban részesülhetnek. Ellátogatunk a Néprajzi Múzeumba, ahol ezúttal betekinthetünk a média képi világába.

DUE-klub: Veled indul az ősz!

A DUE nem csak nyáron, hanem egész évben szervezi neked a jobbnál jobb programokat.

Életem első DUE-klubja

Beköszöntött az ősz. Sárgulnak a falevelek, egyre hosszabbak a nadrágok, de egyre rövidebbek a nappalok. Az első őszi, hideg szelek nem csak a náthát és az allergiát, de a balatonszárszói DUE-tábor emlékeit is elő-előhozzák számunkra.

Díjnyertes fotók nyomában a DUE KGB

2017. szeptember 29-én a DUE KGB a World Press Photo 2017 kiállításra látogatott el a Néprajzi Múzeumba. A BKSZC Kaesz Gyula Faiparai Szakközépiskolája és Szakiskolájának Diákönkormányzata is csatlakozott hozzájuk.

A DUE BELEHÚZ - AZ ŐSZBE IS! Sajtófotó-kiállítás a Kulissza Gerilla Brigáddal

Ismét egy fontos epizóddal gazdagodott a DUE Médiahálózat programjainak hosszú listája. Ezúttal a World Press Photo kiállítást nézhettük meg szakmai kísérettel.

Lessünk be az X-Faktor kulisszái mögé

Valóban ennyire érzékeny Gáspár Laci? ByeAlex tényleg szigorú? Puskás Peti ezúttal is trollkodik? Vajon mennyire állja a sarat Radics Gigi férfi zsűri társai között? Október 21-én lehetőségünk lesz élőben is betekinteni az X-faktor kulisszái mögé.

Sebastião Salgado: Genesis - Tárlatvezetés Sóki Tamással

Tudod hogyan keletkezett a Föld? Nyilván igen. És hogy mi maradt ebből számunkra? Azt már kevesen tudják. Sebastião Salgado brazil közgazdászból vált fotóriporter Genesis című tárlata ezt igyekszik bemutatni az érdeklődőnek.

Évzáró DUE-klub: Ugródeszka, vagy álommeló?

Te mit választanál? Vidéken maradni, a városodhoz szólni, egy kisebb, családias közösségbe tartozni és biztos munkahelyen dolgozni? Vagy inkább a szerencsére mernéd bízni a sorsod, hogy aztán bekerülhess egy országos rádió, TV, vagy újság stábjába, és megvalósítsd az álmaidat?

Csillagkúton járt a KGB

A DUE intézőbizottsága ebben a tanévben is útjára indította a népszerű programsorozatát, amelynek keretein belül a DUE Tagok olyan helyekre látogathatnak el, ahová egyébként csak úgy a hétköznapokban nincs lehetősége az embereknek.

Karácsonyozz velünk!

Ha december, akkor DUE Karácsony, ami idén sem maradhat el. Nem kevés programmal készülnek a szervezők, hiszen lesz két díjkiosztó, meglepetés vendégek, és végérvényben egy kicsit visszatekintünk az előző évre. Idén a közös ünneplés mellett és az est egy DUE Klubbal egészül ki.

Februárban sem maradtunk DUE Klub nélkül

Februárban a továbbtanulásé a főszerep, és ez a DUE-ban sincs másképp.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság