Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Találkozunk 355 nap múlva - véget ért a Médiatábor

Újra eltelt 10 nap, vége a 34. Médiatábornak. A fiatalok nehezen hagyták ott Balatonfenyvest és persze régi, valamint új barátaikat.

Fotó: Mészáros Virág

 

Könnyes volt a búcsú a Balaton-parti nyári médiatáborban. Az utolsó este tartott táborzáró buli előtt a táborlakók elmondhatták, mit éreznek, mit gondolnak a táborban töltött napokról. Korra és nemre való tekintet nélkül többen megkönnyezték a 34. Médiatábor végét. A fiatalok többsége a vasárnap délelőtti, 10:37-kor induló gyorsvonattal indult Budapest irányába. A Mészáros Lázár utca elhagyása előtt azonban sokan hagytak még egy utolsó üzenetet.

Vidáman, az utolsó feladatok befejezésével, maratoni mustrával, strandolással és a csoportok utolsó foglalkozásával telt a tábor utolsó napja július 19-én, szombaton. Reggel a Kommposzt ébresztette RÉM-jével a táborlakókat. A délelőtt folyamán volt hallható a Bala-tone csoport rádiós hangjátéka. Megtartották a tábor második maratoni mustráját is, melynek keretében az online produktumokat, a rádiós műsorokat, a videókat és fotókat értékelték a szakmai vezetők.

A nap második felében a csoportok utoljára tartottak foglalkozást, értékelték a közös munkát, és persze a búcsúzkodásra, valamint a kedvező időnek köszönhetően egy utolsó nagy balatoni csobbanásra is jutott idő. Kecskeméti Dávid szakmai vezető irányításával elkészült a közös fotó a nyári tábor lakóiról és vezetőiről. Vacsora után vetítették le az Arnold és a Mókusok csoport Brumm Maci Magazin című tévéműsorát, valamint a Gyermekláncfűrész csoport szórakoztató videóját.

Valamennyi táborlakó izgatottan készült az este, a tábor utolsó programjára. Előtte azonban átadták a szakmai díjakat, melyeket a teljesítményük alapján a tábor "legjei" vihettek haza. A táborzáró buli jóval éjfél után ért véget.

Kövesd te is a csoportok munkáját a linkre kattintva!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság