Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2014.

A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 15. és november 9. között töltheted ki.

A Nagy Diák IQ-tesztet 2014. szeptember 15. és 2014. november 9. között töltheted ki. A vetélkedőben a részvétel önkéntes, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az online tesztet bárki kitöltheti, azonban a második és harmadik fordulóban csak 17–24 év közöttiek vehetnek részt!

Először meg kell adnod az életkorod, és hogy lány / fiú vagy-e. Ezek után már hozzá is láthatsz az online IQ-teszt kitöltéséhez. Az e-mail címed csak a teszt végén kell megadnod, erre érkezik majd a teszt eredménye. Ezért fontos, hogy működő címet adj meg! Ráadásul, ha továbbjutsz a második fordulóba, ezen a címen értesítünk majd a tudnivalókról.

Ha 125 pont feletti eredményt érsz el, akkor beletartozol a világ legintelligensebb 5%-ába. Ezzel az eredménnyel lehetőséget kapsz a játék második fordulójában való részvételre.

A második fordulóba jutott játékosok november 9. után kapnak értesítést a további teendőkről és tudnivalókról. A második fordulóra várhatóan november második felében kerül sor Budapesten. Itt a résztvevők ingyenesen írhatják meg a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét. A tesztírók között a Diákhitel jóvoltából ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

A második forduló legjobbjai elnyerik a jogot, hogy belépjenek a világ legokosabbjait tömörítő Mensa HungarIQa egyesületbe, és december 4-én egy élő vetélkedőn mérhetik össze képességeiket a fődíjakért.
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság