Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultak

Nagy sikerrel, több mint 1000 pályamű beérkezésével zárult a 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Ha mobilnet van, minden van? című pályázat, melyekre március 20-án éjfélig lehetett nevezni. Eredményhirdetés május 8-án, a Sajtófesztiválon.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is rengetegen érdeklődtek a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Telenorral közösen meghirdetett Ha mobilnet van, minden van? című pályázat iránt, melyekre 2015. március 20-án éjfélig lehetett pályamunkákat benyújtani a DUE Online-on.

A közel 1000 beküldött pályamű feldolgozása folyamatban van. A pályázók március 31-ig értesítést kapnak munkáik érvényességéről, április 20-ig pedig az elbírálásról küldünk tájékoztatást.

A két lezárt pályázattal azonban még nem ért véget a DUE tavaszi pályázati időszaka. Április 1-ig az Ifjúsági Sajtódíj pályamunkáit várjuk elektronikusan a DUE Online-on. Április 24-ig küldhetők be videók, fotók, montázsok, illetve kollázsok a Versenytársak elnevezésű pályázatunkra, melynek középpontjában a verseny mindennapisága áll.

Pályázataink eredményhirdetését és az ünnepélyes díjátadót a budapesti Millenáris Park D csarnokában tartjuk 2015. május 8-án pénteken, a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében. Jegyek kedvezményes áron vehetők a DUE Online-on.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság