Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Több mint kétezren vettek részt a Sajtófesztiválon

Hatalmas sikere volt a DUE Médiahálózat 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának. A rendezvényen több mint kétezer diák, tanár, szülő és megannyi médiaszemélyiség vett részt, s hagyományainkhoz híven rengeteg díj és nyeremény talált gazdára.

A Sajtófesztivál résztvevőit a Petőfi Tv egyik műsorvezetője, Rátonyi Krisztina köszöntötte, majd egy rövid filmes és egy mazsorett-táncos program után köszöntőt mondott Kecskés István, a DUE elnöke, valamint Novák Katalin Ifjúságpolitikáért felelős államtitkár és Takách Zsuzsanna, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kommunikációs igazgatója.

Személyes konzultációt tartott a résztvevőknek Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos,  közönségtalálkozók keretében vendégünk volt Tóth Gabi, Feke Pál, Vágó Piros, Nagy Lantos Balázs, Mohay Bence, Mautner Zsófi, Fördős Zé, Gundel Takács Gábor, Michelisz Norbert, Rátonyi Krisztina, Buda Márton, Szentendrei Adrienn és Trömböczky Napsugár, később pedig Janklovics Péter, Harsányi Levente, Abaházi Csaba,Agárdi Szilvi, a nagyszínpadon Tóth Andi és a Spoon adott koncertet, Janklovics Péter pedig stand-up produkcióval szórakoztatta a közönséget.

A Sajtófesztiválon kihirdettük a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a „Ha mobilnet van, minden van!” pályázat eredményeit, valamint átadtuk az Ifjúsági Sajtódíjat és a Telenor Etikus újságíró díjat, sőt még Új nemzedék jutalomsorsolást is tartottunk.

Részletes tudósítás hamarosan a DUE Online-on.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság