Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Egy este, amikor legalább 15 évet fiatalodtunk

Fergeteges koncertet adott Dj Bobo szeptember 12-én a Budapest Parkban. A svájci előadó és csapata nem hazudtolta meg önmagát, a lehető legjobb élményben részesítették a budapesti közönséget.

René Baumann, azaz Dj Bobo nevét 1992-ben ismerte meg Európa a Somebody Dance With Me című slágere által. A svájci showman európai koncertturnéjának budapesti állomásán sem okozott csalódást közönségének: parádés éjszakát ígért, be is tartotta.

Dj Bobo és csapata az első percben elkápráztatta a résztvevőket. A másfél órás koncert során fergeteges hangulat alakult ki, hiszen a 90-es évek emblematikus dallamai csendültek fel az örök ifjú showman előadásában. Dj Bobo magyarul is köszöntötte rajongóit, akik valamennyi nyelvbotlásnál tapsviharban törtek ki.

Az este során egy gombostűt sem lehetett leejteni a Budapest Parkban. A teltházas koncerten több ezer örökifjú hallgatta meg a There Is a Party, a Just for You, a Pray, a Chihuahua, a Celebration, az It's My Life, a Take Control, a Love Is All Around és a Freedom című slágereket. Ez volt az az este, amikor korra és nemre való tekintet nélkül mindenki 15 évet fiatalodott.


Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság