Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Stadiontúra nem csak focirajongóknak

Jártál már hazánk egyik legmodernebb futballstadionjában? A DUE következő kulisszajárását a Ferencvárosi Torna Clubnak is otthont adó Groupama Arénában tartjuk október 19-én.

Fotó: groupamaarena.com

A DUE Kulissza Gerilla Brigádjával egy igazán exkluzív helyre, a budapesti Groupama Arénába látogathatsz el még az őszi szünet előtt. Hazánk egyik legmodernebb futballstadionja rengeteg látnivalót és érdekességet tartogat.

A stadiontúra minimum egy órát vesz igénybe, ahol megismerkedhetsz a legújabb technikai megoldásokkal működtetett épületkomplexummal, betekintést nyerhetsz a VIP területekbe, az öltözőkbe, a Fradi Múzeumba, a Sky Boxokba és egyéb, a Stadion életében fontos helyszínekre.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az első 20 fő jelentkezését érkezési sorrendben dolgozzuk fel és igazoljuk vissza. A jelentkezéshez küldd el a due@due.hu e-mail címre neved, telefonszámod és iskolád nevét október 11-én éjfélig. A résztvevőktől egy-egy írásos vagy iskolarádiós beszámolót kérünk a sajtóbejárást követően.

Helyszín: Groupama Aréna (1091 Budapest, Üllői út 129.)
Időpont: 2015. október 19. hétfő, 15:30

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság