Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tedd láthatóvá a nagyit! – Október 18-ig meghosszabítva!

A nagy érdeklődésre való tekintettel október 18-án éjfélig meghosszabbítottuk őszi pályázatunk beadási határidejét. Olyan fotókat és videókat várunk, amelyek szüleink, nagyszüleink biztonságos gyalogos- és kerékpáros-közlekedését mutatják be.

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázatának meghosszabbított beadási határideje: 2015. október 18. vasárnap éjfél.

Vedd rá a családod, hogy biztonságosan közlekedjen, fotózd vagy videózd le, és küldd be pályázatunkra!

Tedd láthatóvá a nagyit! fotópályázat

Kapd lencsevégre a nagyszüleidet és felnőtt családtagjaidat, amint gyalogosan vagy bringával közlekednek. Előtte öltöztesd fel őket úgy, hogy láthatóak, feltűnőek legyenek közlekedés közben. Előny, ha a kép vicces, egyedi ötleten alapul, és kreatív megoldással él.

Tedd láthatóvá a nagyit! videópályázat

Örökítsd meg videón (1-2 perces terjedelemben), hogy hogyan közlekedik a nagyi – vagy felnőtt családtagod – a tőled kapott láthatósági eszközökkel (pl. láthatósági mellény, villogó karpánt, lámpák, vagy akár egy neon színű ruhadarab viselésével stb.). A videót töltsd fel a YouTube-ra, és a linket küldd be a pályázatra!

A legjobb, legkreatívabb fotó és videó alkotói kategóriánként (egyéni, csapat, közönség díj) egy ORFK-OBB ajándékcsomagot és a SilverKart Gokart Rendezvényközpont felajánlásából egy 10 alkalomra szóló gokart bérletet kap.

A pályaműveket elektronikus formában várjuk a DUE erre a célra kialakított pályázati felületén (www.due.hu/palyazat).

Meghosszabbított beadási határidő: 2015. október 18. vasárnap.

A pályaműveket szakmai zsűri bírálja, de a beérkező fotókra, videókra a neten (Facebookon) is szavazhatnak az érdeklődők – a legnépszerűbb kapja a közönségdíjat. A legjobb alkotások elnyerik a lehetőséget, hogy az ORFK-OBB közlekedésbiztonsági kampányában szerepeljenek.

A pályázaton és a versenyen részt vehet minden 12-22 év közötti diák.

Eredményhirdetés és díjátadás: 2015. december

Részletek: www.due.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság