Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

80 lap alatt a Föld körül a novemberi DUE Tallózóval

Őszutón is rengeteg olvasnivalóval készültünk. Fiatal tehetségek, balesetmentes közlekedés, hasznos tippek az internethasználathoz, New York, valamint rengeteg sport és kultúra vár rád a friss DUE Tallózóban.

A novemberi címlapinterjút Rákóczi Ferivel, a Class FM műsorvezetőjével készítettük. Mesélt rádiós pályája kezdeteiről és a Morning Show kulisszatitkairól is. Cseppet sem veszélyes hobbijáról, a budapesti kerékpározásról is kérdeztük.

Jártál már New Yorkban? Beszámolónkat olvasva a sosem alvó város utcáin és emblematikus nevezetességeinél tehetsz látogatást. Mielőtt repülőjegyet keresnél a neten, olvasd el 8 tippünket a biztonságos internethasználathoz kapcsolódóan. Bárhová is vigyen utad, ne feledkezz meg a balesetmentes közlekedésről, melyhez hasznos tanácsokat olvashatsz a novemberi lapszámban.

Fiatalok és roppant tehetségesek: Rozgonyi Kloé műkorcsolyázó, Fricska Zoé atléta és Kun Anna párbajtőröző is bemutatkozik a DUE Tallózó hasábjain. Olvasgatás közben akkor sem lehet okod panaszra, ha inkább a kultúra vonz: aktuális, egyben remeknek ígérkező kiállításokat mutatunk be a Kultúrharc rovatban. Ugyanitt olvashatod Szilágyi Csengével, a Vígszínház ifjú művészével készült interjúnkat is.

Nem hagytuk ki a novemberi lapszámból a migrációval és a menekültválsággal kapcsolatos gondolatokat sem. Ebben a hónapban is válogattunk a hazai diáklapok legjobb írásaiból.

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

A novemberi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság