Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A fémesen csillogó masinák nyomában – időutazás 2.0

A DUE KGB programsorozat februári állomásaként a budapesti Flippermúzeumba látogatunk el, mely Európa legnagyobb ilyen jellegű interaktív intézménye. Csatlakozz te is, és fedezzük fel együtt február 24-én a flippergépek varázslatos világát!

Pontosan negyed évszázada annak, hogy a legendás Data East vállalat piacra dobta Time Machine (Időgép) elnevezésű flippergépét. A megnevezés azóta új, szimbolikusabb értelmet is kapott. Mára a flipperek mind időgépekké váltak, egy régi kor relikviáivá – azonban még ha eredeti közegüket, a játéktermeket meg is haladta az idő, ma már egyre nagyobb számban találkozhatunk velük gyűjtőknél.

Az emlékeinkben élő pillanat, ahogy gyerekként a fémesen csillogó masinák előtt állunk, vagy izgatottan a sorunkra várunk a játékteremben, nem múlik el soha: a flippergépek és videojátékok fényei, hangjai és színei mögött egy misztikus gyermeki álomvilág sejlik fel, mely a mai napig, már felnőttként is mégoly elevenen él bennünk.

Ezt az álomvilágot: ezeket a fényeket, ezeket a színeket és hangokat keltik életre "időgépeikkel" a gondosan válogatott gyűjteményben, mely a bennünk élő gyermekkel hív mindünket egy felejthetetlen találkozásra Európa legnagyobb interaktív flippermúzeumában.

A félórás szakmai vezetéssel egybekötött látogatáson való részvétel mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni február 22-én 12 óráig tudsz a due@due.hu e-mail címre küldött levéllel. A jelentkezéseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel és igazoljuk vissza.

Időpont: 2016. február 24. szerda, 16 óra

Helyszín: Flippermúzeum (1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 18.)

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság