Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Írópályázat mentorok és fiatal tehetségek számára

A Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. meghirdette az Előretolt Helyőrség Íróakadémia projektjének első pályázatait mentorok és pályakezdő tehetségek képzése, tehetséggondozása és továbbképzése céljából.

A pályázat futamideje alatt legfeljebb 30 alkotó részesülhet anyagi támogatásban, rendkívüli tanulási, továbbképzési lehetőségekben, műhelymunkában és korszerű önmenedzselési módszerek elsajátításában.

Pályázni két kategóriában lehet:

Mentorok: A költői, írói továbbfejlődés segítésén túl újabb mentorok kiképzése a cél, akik az Íróakadémia oktatói mellett részt vesznek a fiatal tehetségek gondozásában.
Pályakezdők: Ebbe a kategóriába olyan pályakezdő tehetségek jelentkezését várják, akik kötettel még nem rendelkeznek, de már fel tudnak mutatni tehetségüket bizonyító írásműveket.

A részletes pályázati kiírásért, a pályázás feltételeiért és további információért kattints erre a linkre!

Pályázni elektronikus formában lehet 2016. március 10-én éjfélig.

A Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KMTG) biztosítja a szerzők műveinek megjelentetését rangos könyvkiadóknál, író-olvasó találkozók szervezéséről és folyamatos médiajelenlétről gondoskodik, valamint szakmai érdekképviseletet nyújt.

A pályázóknak tudomásul kell venniük a műhelymunka és az oktatói tevékenység Budapest-centrikusságát. Intézményünk mindent megtesz a Kárpát-medencei távolságok áthidalásáért, hétvégi budapesti oktatást, valamint állandó online-távoktatást is biztosít. A hatékonyság érdekében ugyanakkor szükségszerű a mentorok esetében a rendszeres, a pályakezdők esetében az időszakos fővárosi jelenlét. Budapesti tartózkodásuk idejére a KMTG az Íróakadémiára felvételt nyert alkotóknak szállást biztosít.

Részletek és további információ: www.kmtg.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság