Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott 2007. október 11-én a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete a szervezet budapesti irodájában. A napirendi pontokat Kecskés István elnök ismertette.

Ezt követően a testület meghallgatta és elfogadta dr. Balázs Géza alelnök szakmai, illetve Szayly József alelnök pénzügyi és az egyesület közhasznúsági beszámolóját. A közgyűlés döntött arról, hogy október 12-től 3000 forintról 3200 forintra emelkedik a DUE éves tagdíja, az újságíró igazolvány kiváltási költsége azonban továbbra is 2700 forint lesz. Mint arról korábban beszámoltunk, az igazolvány is megújul, és számos kedvezmény vehető igénybe vele a jövőben.

A közgyűlés döntött arról, hogy október 12-től 3000 forintról 3200 forintra emelkedik a DUE éves tagdíja, az újságíró igazolvány kiváltási költsége azonban továbbra is 2700 forint lesz. Mint arról korábban beszámoltunk, az igazolvány is megújul, és számos kedvezmény vehető igénybe vele a jövőben.

Lehetőség lesz a jövőben 3 éves tagság befizetésére is, ennek a díja 3.000 Ft. A tagdíjbefizetéseket nem csak csekken, hanem átutalással is lehet teljesíteni. (A DUE számlaszáma: OTP Bank 11714006-20235338)

A közgyűlés az „egyebek” napirendi pont keretében tanácskozott az egyesület programtervéről (kiváltképp a jövő évi médiatáborról), valamint a DUE Rádió küszöbön álló megújulásáról is.

Herczeg Zsolt

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság