Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Elstartolt 36. DUE Médiatábor

Ismét megtelt az egri Botax motel, ahol 90 fiatal diákmédiás és közel 20 szakmai és csoportvezető tölti együtt az év legjobb 10 napját.

A DUE 36. alkalommal szervezett médiatábort a média iránt érdeklődő és elhivatott diákoknak. A 10 napos képzés pénteken, július 8-án kezdődött. Folyamatosan érkeztek a tábor ifjú lakói. A legtöbben egyszerre, a Budapest–Keletiből 13 órakor induló gyorsvonattal futottak be. Regisztráció, a szálláshely elfoglalása és a helyszín felfedezése szolgált a táborlakók első programjául.

Kecskés István táborvezető, a DUE elnöke nyitotta meg fél hatkor a 10 napos szuper intenzív képzést. Bemutatta a táborvezetőséget, ismertette a legfőbb szabályokat. Kuti Sándor hangmérnök, szakmai vezető pedig tűz- és balesetvédelmi oktatást tartott az alakulótéren.

A vacsorát a forgószínpad követte. A másfél órás programon a táborozók megismerkedhettek a csoportvezetőkkel, akik rövid ízelítőt adtak abból, mi vár a táborozókra, ha őket választják. Az estig leadott szavazatok alapján a táborvezetőség beosztja a csoportokat. Eközben a diáktudósító csoportok megkezdték a munkát.

A napot közös ismerkedős játék zárja, melyet Pap Andrea, a tábor szabadidős programjainak szervezője vezet.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság