Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Indul az utazás...

A médiatábor első vasárnapján a csoportok az elméleti alapozó foglalkozások után hozzáláttak produktumaik elkészítéséhez. A napot közös meccsnézés zárta.

A DUE 36. médiatáborának második napján az ifjú diákmédiások folyatták a szombaton megkezdett munkát. Óráról órára lakják be a szerkesztőségeket és a stúdiókat, így a nap végére bátran kijelenthetjük, otthonosan mozognak táborozóink az említett helyiségekben, valamint a tábornak otthont adó Botax motelben is.

A közösségi médiáról, a Facebookról és az online újságírásról tartott valamennyi táborozónknak előadást Kruzslicz Dávid szakmai vezető, újmédia-szakértő, az RTL Híradó szerkesztője. A hétfőn megjelenő újságot egész nap a rádiós újságíró csoport szerkesztette.

A diáktudósítói és a tematikus alkotócsoportok is elkezdték gyártani produktumaikat, hogy ne maradjanak le a csoportok közötti képzeletbeli versenyben. Az egész napos ötletelést, tervezést, szervezést és kivitelést a közös esti meccsnézés zárta. A mérkőzés szünetében Pap Andrea, a szabadidős programok szervezője és Kecskés István táborvezető adta át a szombati akadályverseny győztes csoportjának

A késő estig tartó szabadtéri programra való tekintettel a takarodó háromnegyed 12-kor volt.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság