Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A Twentees a Médiatáborban koncertezett

A 36. Kommunikációs és Média Szaktábor hetedik napja is mozgalmasan telt az ifjú diákmédiások számára. Este egy korábbi táborozónk, Balázs Konrád és zenekara, a Twentees adott egész estés nagykoncertet.

Csoportfoglalkozások, lap- és rádióműsor-szerkesztés, videókészítés és kreatív írás töltötte ki a táborlakók csütörtöki napját az egri Botax motelben. Nem csak a feszített munka került előtérbe, a szórakozásra is bőven maradt idő.

Az esti szemlét követően egykori táborozónk, Balázs Konrád és zenekara, a Twentees lépett fel és adott nagykoncertet, fergeteges bulit csapva a táborlakók nagy örömére. A hódmezővásárhelyi indie-rock együttes már ismert számai mellett új dalait is előadta.

Az EgRiport idei utolsó számát a Texttúra, a Krónikát a Megyéniségek, míg az esti rádióműsort az Éterminátorz csoport szerkesztette. Délelőtt Kecskeméti Dávid fotográfus adott elő a táborlakóknak Főállás vs. szabadúszás címmel. Az interaktív beszélgetésen pályafutása egy-egy meghatározó állomásai is előtérbe kerültek.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság