Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Schumacher-Kovács Ákos a Tábor Embere

Sajtótájékoztatón jelentették be a péntek esti Tábor Embere gálaműsort a szervezők. A táborlakók délutánig adhatták le voksaikat.

Több mint 10 éve vált hagyománnyá, hogy a táborlakók megválasztják a Tábor Emberét. A közösségi elismerésre öten voltak leginkább esélyesek. Dósa Loretta, Kobl Gabriella Adrienn, Schumacher-Kovács Ákos, Tóth Timon és Vida Belián. A fergeteges elő show-t a Pap és Papp Kft., azaz Pap Andrea és Papp Máté szervezte és vezette. Az érvényes szavazatok egyharmadát szerezte meg, és így 2016-ban a Tábor Embere elismerést Schumacher-Kovács Ákos, a  Kombajnok csoport  tagja kapta meg. A vándorkupát a 2015. évi díjazott, Babaitisz Jorgosz adta tovább, aki egy 4000 Ft-os Libri ajándékkártyával is meglepte Ákost – vagy inkább Schumit, ahogy mindenki hívja.

A Médiatábor nyolcadik napján a Krónikát az Éterminátorz, a videót a futuRECORD csoport  készítette. A délelőtti előadáson a táborlakóknak Nagy Kátya, a DUE táborok korábbi meghatározó személye tartotta Veled lesz tele a sajtó! címmel. A fotóriporteri csoport a szombaton megnyíló kiállításukon dolgozott.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság