Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A tapasztalatszerzés tábora

Véget ért a DUE Egerben szervezett 36. Médiatábora. Az ifjú diákmédiások tudással, barátokkal és élményekkel gazdagodtak a 10 napos szuper intenzív képzés alatt.

Fotó: Sóki Tamás

Elérkeztünk vasárnap reggel egy közös út végére: elengedtük közel 90 táborozó kezét, akik a Médiatáborban tanultakat hasznosítják majd későbbi diákmédiás munkájuk során. Idén is könnyes volt a búcsú; az egri Botax motel percről percre vált egy nyüzsgő diákszerkesztőségből betűk nélküli újsággá. A táborozók többsége a közös vonatozást választotta Budapest felé.

Szombaton megjelentek a csoportok utolsó produktumai: videók a futuRECORD, a Megyéniégek és a Kombajnok csoportoktól. Felolvasóestet tartott a Texttúra csoport. A programot a tábor szakmai díjainak átadása követte. Többek között nem csak a legjobb cikk szerzője, vagy a legjobb rádiós műsorvezető, de a legcukibb táborozó díja is gazdára talált.

A búcsúesten Kecskés István elnök kifejtette, hogy mind a táborozók, mind pedig a csoport- és szakmai vezetők rengeteg tapasztalattal gazdagodtak, így kézenfekvő, hogy a 2016. évi DUE-tábor a tapasztalatszerzés tábora elnevezést kapja. A táborzáró program végén bárki elmondhatta véleményét a táborról és megoszthatta élményeit a többi táborozóval.

Jövő júliusban ismét megrendezzük a legjobbak táborát, így már most beírhatod a naptáradba, hogy téged is vár az év legjobb 10 napja, a 37. DUE Médiatábor!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság