Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Miért választja egy fiatal a DUE-tábort?

Többen már idén jelentkeznek a DUE jövő nyári médiatáborába, és ahogyan az alábbi indoklásokból kitűnik, nem csupán a gáláns előfoglalási kedvezmény miatt.

 
Béry Sára (képünkön)"Mindig rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodom. Tíz feledhetetlen napot tölthetek el egy fantasztikus családdal."
 
Vida Zsanka: "Szeretném fantasztikus emberekkel tölteni 2017 nyarát, és erre az egyik legjobb lehetőség a DUE-táborban vár."
 
Erdélyi Bíborka Zsófia: "Azért jelentkeztem a DUE-táborba, mert végre kiszakadhattam az unalmas hétköznapjaimból. Rengeteg új embert ismerhettem meg és sok hasznos tapasztalatot is szerezhettem." 
 
Szabó Stefi: "Azért jelentkeztem már most a DUE-táborba, mert tudom, hogy 2017-ben is ez lesz az év legjobb tíz napja."
 
Kovács Orsi: "Negyedik éve ez az a tíz nap, amit egész évben várok. A barátaimmal lehetek, új embereket ismerhetek meg, jól érzem magam, és még tanulhatok is."
 
Velek Domonkos: "Szeretném újra átélni azokat az élményeket, amiket legutóbb, mert nekem a legszenvedősebb éjszakától a leghosszabbig hiányzik minden."
 
Ujvári Bence: "Azért jelentkeztem a jövő évi DUE-táborba, mert az idei az életem egyik legnagyobb élménye volt."
 
Bodor Júlia: "Erre vártam egész évben. Az év legjobb tíz napját nyújtja ez a közösség. Vétek kihagyni bármikor is."
 
A DUE XXXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborát 2017. július 7-16. között rendezzük meg a balatonszárszói Lepkeházban. Azok a DUE-tagok, akik már voltak ebben a médiatáborában és még idén befizetik az előleget, majdnem féláron jöhetnek jövőre. Természetesen az újak jelentkezését is várjuk! Ide kattintva minden fontos információt elolvashatsz. Mutasd meg a szüleidnek is! A táborvezetővel itt, egy-egy szakmai vezetővel pedig itt és itt olvashatsz interjút. Figyelmedbe ajánljuk a DUE Facebook-oldalát és Facebook-csoportját is.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság