Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A médiatábor pályázat eredménye

Fiatal újságíróknak, diákújságíróknak és a média iránt érdeklődő fiataloknak írt ki pályázatot a DUE Médiahálózat a Vodafone Magyarország támogatásával. A beadási határidő május 20. volt, azóta a zsűri elbírálta a pályázatokat és értesítette a pályázókat.

A médiatábor pályázatra 36 jelentkező adta be munkáját. A pályázaton 10-50 000 forintos kedvezményes táborozási lehetőséget kaptak a jelentkezők a DUE Médiahálózat 31. Kommunikációs és Média Szaktáborába. A pályázókat június 3-án már értesítettünk is az eredményről.

A táborpályázatra olyan fiatal, nappali tagozaton tanuló 15-25 éves diákok jelentkezését vártuk, akik a sajtómunka alapjait profi, médiában dolgozó szakemberektől kívánják elsajátítani, és szeretnének rész venni a DUE Médiahálózat leghatékonyabb gyakorlati médiaképzésén. A Vodafone Magyarország jóvoltából minden pályázónak 10 000 Ft kedvezményt kínáltunk a tábor teljes árából, a legjobbak pedig 20 000 és 50 000 Ft közötti kedvezményt kaptak.

Mivel a táborban való részvételhez kapható kedvezmények nem összevonhatók, a Médiatábor pályázatán indulónak is választaniuk kell, hogy melyik kedvezményt használják fel, ha esetleg más kedvezményt is igénybe tudnak venni.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság