Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Az emlékek karácsonya

A DUE 2004-ben is megtartotta hagyományos karácsonyi rendezvényét, amely idén az egyesület tizenötödik évfordulójának lezárását is jelentette. A régi és az új DUE-tagok ez alkalomból december 17-én a Buena Vista étterem hangulatos pincehelyiségében ünnepelhettek együtt.

A rendezvényen tiszteletét tette Dr. Eötvös Pál - a MÚOSZ elnöke -, aki itt megszemlélhette az újságíró nemzedék következő generációját.

A műsort Gábor Kata és Mavrák Kata nyitotta karácsonyi dalok éneklésével, majd a Vörösmarty Gimnázium néhány tanulójának énekes-zenés produkcióját tekinthettük meg.

Kecskés István - a DUE elnöke - beszédében elmondta, hogy idén megtanulta: az egyesületben a munka mellett szeretet és barátság uralkodik, így a tagok át tudják segíteni egymást a nehéz időszakokon. A karácsonyi hangulat az egész évet áthatja, nem csak két napra korlátozódik.

A köszöntő után díjátadás következett. Könyvjutalomban részesültek azok az egyesületi tagok, akik aktív munkájukkal a 2004-es évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A díjazottak: Bocz Márton, Hanko András Miklós, Herczeg Zsolt, Incze Nikoletta, Papp-Kuster Ádám, Pál Zsombor és Varga G. Gábor.

Ezután vetítés keretében az 1989-99-es nyári táborok színes összefoglalója mellett a 2004-ben rendezett Országos Ifjúsági Sajtófesztivál és a Diák-Médiafesztivál képeit tekinthették meg az érdeklődők. Örömmel fedeztünk fel a vetítőn ismerős arcokat; együtt idéztük fel a felejthetetlen emlékeket, olykor mosolyt csalva arcunkra egymás- és magunk akkori kinézete, amely azóta már megváltozott.

A műsor végén ismét Gábor Kata és Mavrák Kata énekelt, ezzel teremtve meghitt karácsonyi hangulatot. A DUE süteménnyel illetve üdítővel kedveskedett vendégeinek, így már semmi nem hiányzott ahhoz, hogy kötetlen beszélgetés, és közös élmények felidézése kezdődjön.

Írás: Habók Lilla

Fotó: Hanko Bandy

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság