Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

NE DŐLJ BE! a Kolibri Színházban: Nincsenapám, seanyám

A DUE Ne dőlj be! programsorozata keretében ezúttal a Kolibri Színházba látogathatunk el. Szabó Borbála Nincsenapám, seanyám előadását ajánljuk figyelmetekbe. Az előadást követően drámafoglalkozáson is részt veszünk.

A darab tinédzser hősnője látszólag problematikus személy, rossz tanuló, szemtelen, szókimondó kamasz. Szülei elváltak, egyedül maradt, senkire sem számíthat. A bajban csak a régi, két hű barát, Dezső és Frici áll mellette. Hősünk macskái egyébként példátlanul furcsán viselkednek: cigarettáznak, irodalmi művekből idéznek, főleg Kosztolányi és Karinthy írásaiból. Az előadás időtartama 85 perc szünet nélkül. Az előadást követően drámafoglalkozáson is részt veszünk.

Az előadás napja: 2018. március 14., 17 óra.

Belépő díj 2000 HUF/diák.

KolibriPince, Bp. VI., Andrássy út 77.

Részlet az előadásból itt: https://www.youtube.com/watch?v=MvE5h_X9tXY

Jelentkezni március 9-ig lehet. „KOLIBRI Színház” jeligével.

A belépőjegyek árát - 2000 Huf – befizetheted személyesen a DUE irodában vagy átutalhatod a DUE bankszámlaszámára: OTP Bank 11714006-20235338 (kérjük, a közleményben csak a nevedet szerepeltesd. Köszönjük.)

Kapcsolódó hírek

Ne dőlj be! a 48 órás kihívásnak

A „48 órás kihívás" egy igen labilis korosztályt céloz meg, a 14 évnél fiatalabbakat. A kihívás lényege, hogy a lehető leghosszabb időre, de minimum 2 napra vesszen nyomuk a fiataloknak.

Szigonyozással, bálnavadászattal kifogható-e az aranyhal?

A pszichológiai manipuláció olyan kifejezés, ami a nem technológiai jellegű behatolásokra vonatkozik, hanem elsősorban az emberi interakciókra támaszkodik. Lényege, hogy más emberek becsapásával feltörhetjük az alapvédelemmel ellátott rendszereket.

Nézőként a színpadon, gyere velünk a Kolibribe

Ha mindig is vágytál arra, hogy színpadra lépj, most megteheted. Március 14-én Nincsenapám, seanyám a Kolibriben. Még lehet jelentkezni. Az előadásban a történet a nézők között játszódik, beülhetünk a főszereplő szobájába...

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság