Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Díjaztuk a Netbiztosokat

A DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján adtuk át a Telenorral közösen meghirdetett NETbiztos pályázat díjait. A legkreatívabb pályázatok beküldői értékes okoseszközöket vettek át a Telenor jóvoltából.

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ pályázóink segítségével, akik valamennyien színvonalas munkákat küldtek be a NETbiztos pályázatra.

A 12 és 22 év közötti fiataloknak azt kellett egy maximum 3 perces videóban bemutatni biztonságos internethasználatról szóló gondolataikat. A szakmai zsűri nehéz helyzetben volt, hiszen roppant erős volt a mezőny.

1.      helyezett: Szatmáry Zoltán (1 tablet + 1 éves hipernet mobilinternetszolgáltatás)

2.      helyezett: Zöldi Bianka (1 okostelefon + 3 hónapos Blue tarifa csomag)

3.      helyezett: Hegedűs Benjámin (1 okostelefon + feltöltő kártya).

A díjakat Jánosa Barbara, a TELENOR Magyarország PR tanácsadója, DUE részéről: Kecskés István elnök, valamint Varga G. Gábor tanácsadó adta át.

A legjobb alkotások közönségbemutatójára, valamint az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadásra a jubileumi 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon került sor.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság