Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

MEGHOSSZABBÍTVA! - Előfoglalási kedvezmény részletfizetéssel a 2019-es DUE-táborra!

Jól érezted magad a DUE idei médiatáborban? Akkor gyere vissza jövőre is! Ha szeptember 17-ig foglalod le a helyed, hatalmas árkedvezményt és részletfizetési lehetőséget kapsz.

A DUE Médiahálózat 2019. évi táborát július 12-21. között rendezzük meg a balatonszárszói Lepkeházban. A tábor teljes áron 98 ezer forintba kerül, de ha 2018. augusztus 1. és szeptember 17. között befizeted a DUE számlaszámára (11714006-20235338) a 15 ezer forintos foglalót, akkor 40 ezer forintos kedvezménnyel, mindössze 58 ezer forintért részese lehetsz az év legjobb tíz napjának!

 

Az előjelentkezőknek idén először részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Ha szeptember 17-ig befizeted a 15 ezer forintos foglalót, akkor a fennmaradó összeget november 15-ig, március 10-ig és 2019. június 15-ig három egyforma részletben törlesztheted.

 

Biztosítsd be a helyed gyorsan és olcsón! Figyeld a híreket a tábor honlapján, valamint a DUE Facebook-felületein – az egyesület oldalán, valamint a tábor csoportjában – is. Az idei táborról ide kattintva olvashatsz tudósítást, a korábbi harminchét történelmébe pedig a Digitális Értékérző Diákmédia Archívum oldalára látogatva kukkanthatsz be.

 

Segítsd te is a munkánkat! Kérjük, oszd meg ezt a felhívást a Facebookon, és szólj a barátaidnak az előfoglalási, részletfizetési kedvezményről! Köszönjük.

 

DUE-tábor – életre szól!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság