Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Most Pécsen volt a sör...

2004. március 26-28. között Pécsett tartottunk médiahétvégét. 30 fős csapatunk hangulatát fokozta, hogy pénteken első programunkként meglátogattuk a pécsi Sörfőzdét. A körbevezetés során minden lényeges dolgot megtudtunk arról, hogyan készül a Szalon Sör, majd sikeresen beiratkoztunk a Söregyetemre.

Miután levizsgáztunk sörkóstolásból, sörirodalomból és sörtörténetből, valamint elfogyasztottuk remek vacsoránkat, beavattak minket a PR rejtelmeibe. Előadónk Ferling József volt, a PR Szövetség elnöke. Másnap a Tett-Hely Ifjúsági Iroda munkatársai mesélték el, milyen lehetőségei vannak ma Magyarországon és külföldön a fiataloknak. Ha ingyen akarsz nyelvet tanulni, vagy bármilyen segítségre van szükséged, bátran fel lehet őket keresni.

Délután a Magyar Televízió pécsi körzeti stúdiójában nagyon jó hangulat uralkodott, és még egy teljes DUE Híradót is elkészíthettünk. Mindenkinek volt feladata. Valaki a kameráknál, mások a keverőpultoknál, a súgógépnél, a hangosítónál dolgozott és még a bemondók szerepét is sokan elvállalták.

Lelkesen indultunk tovább a Juventus Rádió pécsi stúdiójába, ahol megtudhattuk, milyen is az élet egy Budapesti anyacégtől függő rádióban. Az esti előadás most sem maradt el. Grafológusunk két órás előadása alatt sok mindent megismerhettünk, sőt még az írásképeinket is leelemeztethettük. Ismét izgalmas és tartalmas hétvégén vehettünk részt Pécsett.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság