Pótközgyűlést tartott a DUE 2019

A közgyűlést Tomszer Miklós jogász vezette le. Megállapította, hogy mivel az eredeti időpontban és helyszínre meghirdetett közgyűlésen (2019. május . 1.00 DUE-iroda) nem jelent meg a tagság fele, így a május 11-i közgyűlés a résztvevő tagok létszámától függetlenül érvényes.Az egyesület elnöksége pótközgyűlést hívott össze 2019. május 28-án 18 órára az Akvárium Klubban. A közgyűlés a résztvevők számától függetlenül érvényes és eredményes volt.

A közgyűlést Dr. Tomszer Miklós jogász, a DUE alapító elnöke vezette. A közgyűlés elején megválasztották a jegyzőkönyv vezetőt, Ihos Iringót, hitelesítőnek Kobl G. Adriennt és Kovács Orsolyát.

A napirendi pontok közül elsőként az éves szakmai beszámolót, a pénzügyi beszámolót és a közhasznúsági jelentést ismerhették meg a résztvevők. Ezeket a közgyűlés egyhangúan, ellenszavazat nélkül fogadta el.

Megújult a 2019-es DUE Médiatábor táborvezetője. Czikkely Márton vezeti a 39. DUE Kommunikációs és Médiaszaktáborát. Ezt a jelenlévők egyhangúan megszavazták.