Közgyűlés: 2011

Az évi rendes közgyűlését 2011. május 6-án, a Sajtófesztivál után a Millenárison tartotta meg a DUE. Dr. Tomszer Miklós levezető elnök megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel ez a 2011. május 3-án 17 órára kitűzött közgyűlés pótközgyűlése.

A 2010. évre vonatkozó szakmai és a gazdálkodási beszámoló, illetve a számvizsgáló bizottság jelentése után a jelen lévők elfogadták a 2010. évre vonatkozó közhasznúsági jelentést, majd tájékoztatót hallgathattak meg a DUE elmúlt és következő évének programjáról.

Közgyűlési határozatként 3400-ról 3600 Ft-ra emelkedik a tagdíj összege. Ez a változás 2011. június 1-jén lép életbe. Ez azt jelenti, hogy a diákújságíró egyesületi tagság mindössze havi 300 forintba kerül.

A közgyűlés egy örömteli eseménnyel zárult: a DUE Médiahálózat elnöksége a jelen lévő tagok közül silver sajtóigazolvánnyal ajándékozta meg azokat, akik legalább 10 éve a DUE tagjai, vagy folyamatos, kiemelkedő önkéntes munkájukkal segítik az egyesületet.

Silver igazolványt kaptak a DUE Médiahálózat  2011. évi közgyűlésén:

Bagi Zoltán, Balázs Géza, Balogh Beáta, Beke Dániel, Bocz Márton, Csárdás Ferenc, dr. Tomszer Miklós, Érsok Zoltán, Fogl Balázs, Fórián Tibor, Győri Hajnalka, H. Tóth Hajnalka, Háda Zoltán, Halmi Éva Anett, Hanko András Miklós, Herczeg Zsolt, Jánosi Tamás, Kecskeméti Dávid, Kecskés István, Királyhegyi Zsuzsanna, Kis Anett, Kiss Gábor, Klebercz Kriszta, Korpa Melinda, Kruzslicz Dávid, Kupás Gábor, Kuti Sándor, Lancz Szandra, Lovas Oszkár, Maracskó Sándor, Molnár Zsuzsanna Judit, Nagy Kátya, Nagy Zsolt, Pál Zsombor, Sára Éva, Sáry Bernadett, Silacher Tamás, Szayly József, Torbik Tibor, Tóth Enikő, Varga G. Gábor, Váry Dániel, Váry Gábor, Zala Orsolya.