Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Elkészült a médiatábor

Az idei médiatábort előkészítő csapat szerda este Balatonfenyvesre érkezett, és egy nap leforgása alatt szinte teljesen előkészítette a tábort. Lesifotósunk le is fényképezte, hogy haladnak - holnapra már csak az utolsó simítások maradtak.

A médiatábor technikai és dekoratőr csapata július 6-án este megszállta a balatonfenyvesi tábort, hogy péntekre, mire a táborozók megérkeznek, már minden készen álljon. Bocz Marci a rádióstúdiót építette, Kuti Sanyi, Fórián Tibi és Zala Bence a külső hangosítást szerelték. Ők olyan jól haladtak, hogy a táborban délután már szólt a zene a kültéri hangszórókból. A lapszerkesztőség összeállítását csak késő délután kezdte meg FóriTi, aki azóta csodát tett az addig az összes tábori felszerelésnek menedéket nyújtó helyiséggel. Ellenőriztük: az internetkapcsolat működik.

Kecskeméti Dávid délelőtt elhozta a Kaposvári Egyetemről a tévés csoport kameráit, és Kacsa is nekilátott a tévéstúdió összerakásának.

A tábor kényelméért és szépségéért felelős csapatból Herczeg Zsolti, Klebercz Kriszta és Szernai Judit mindent kihozott a lehetőségekből: kerti sátrak árnyékában dolgozhatnak majd a csoportok, a kényelmes pihenést függőágyak segítik; a játékhoz pedig Kecskeméti Dávid járult hozzá egy trambulinnal.

A tábor épüléséről-szépüléséről folyamatosan tudósítunk!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság