Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Elindult a Stipi-Stopi akció a 40. Médiatáborra

Máris visszavágysz a Médiatábora? Alig várod a 40.-et? Akkor biztosíts be a helyedet, és élj a Stipi-Stopi akció lehetőségével!

A DUE Médiahálózat 2020. évi táborát július 3-12. között rendezzük meg a balatonszárszói Lepkeházban. A tábor teljes áron 99 ezer forintba kerül, de ha 2019. július 29. és szeptember 11. között befizeted a DUE számlaszámára (11714006-20235338) a 20 ezer forintos foglalót, akkor 40 ezer forintos kedvezménnyel, mindössze 59 ezer forintért lehetsz részese az év legjobb tíz napjának!

 

A tábor részvételi díja 99 ezer forint. Ezért a díjért megkapod a szállást, a napi háromszori étkezést, valamint az összes szakmai és szabadidős programot, a táborvezetőségi tagok 24 órás figyelmét, illetve térítésmentesen használhatod a stúdiókat és a lapszerkesztőséget – tehát az utazáson és költőpénzen kívül minden benne van.

 

Jelentkezési lapot itt töltheted ki!

 

Töltsd ki, majd küldd el a due@due.hu címre.

Ezután már csak 1 feladatod van: elutalni az előleget, ami mindössze 20.000 Ft.

A DUE számlaszáma: OTP 11714006-20235338

 

Fontos, hogy az előleg foglalónak is minősül, ezért nem áll módunkban visszafizetni, ha esetleg később lemondanád a tábort. De reméljük, hogy erre nem kerül sor, hiszen nyáron velünk táborozol a Balaton partján, ami garantáltan jó szórakozás lesz.

Hol kapható még információ a médiatáborról?

due.hu-n, a DUE Facebook-oldalán, a tábor Facebook-csoportjában, a 06-1-222-82-13-as telefonszámon, illetve személyesen Budapesten, a DUE Örs vezér tere 11. szám alatt található irodájában.

Csekkold a 40. DUE-tábor Facebook-eseményét is és jelezd, hogy “Ott leszel”!

Ha elutaltad az előleget, lépj be a 2020-as médiatábor zárt Facebook-csoportjába is!

A DUE-táborban csak DUE-tagok vehetnek részt! A táborig még bőven van időd belépni az egyesületünkbe! A tagságról ide kattintva tájékozódhatsz.

 

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság