Stipi-stopi: meghosszabbítva!

Dobszai Péter, Dolezsál Zsófia, Erdélyi Bíborka Zsófia, Fodor Döme, Kovács Bence, Kovács Réka, Kozma Lilla, Kubas Panna, Laczi Petra Dorottya, Lakatos Fruzsina, Lakatos Gergő, Lovász Evelin, Ruszin Szabolcs, Sárvári Bence, Szakály Lilla, Vincze Hajnal Blanka, Zele Molnár Zoé már biztosan ott lesz a 2020-as Országos Médiatáborban – ők már éltek a Stipi-stopi akció biztosította kedvezményekkel és összesen harmincan jelentkeztek már az év legjobb tíz napjára.

Szeptember 21-ig meghosszabbítottuk az akciót, ha élsz vele, akkor te is nagy kedvezménnyel csatlakozhatsz hozzájuk. A 2020-as tábor július 3–12. között lesz Balatonszárszón, a már jól bevált Lepkeházban.  A tábor teljes áron 99 ezer forint, de ha szeptember 21-ig  befizeted a DUE számlaszámára (11714006-20235338) a 20 ezer forintos foglalót, akkor 40 ezer forintos kedvezménnyel, mindössze 59 ezer forintért lehetsz részese az év legjobb tíz napjának!

A tábor áráért megkapod a szállást, a napi háromszori étkezést, valamint az összes szakmai és szabadidős programot, a táborvezetőségi tagok 24 órás figyelmét, illetve térítésmentesen használhatod a stúdiókat és a lapszerkesztőséget – tehát az utazáson és költőpénzen kívül minden benne van.

Jelentkezési lapot itt töltheted ki!

Töltsd ki, majd küldd el a due@due.hu címre.

Ezután már csak 1 feladatod van: elutalni az előleget, ami mindössze 20.000 Ft.

A DUE számlaszáma: OTP 11714006-20235338

Fontos, hogy az előleg foglalónak is minősül, ezért nem áll módunkban visszafizetni, ha esetleg később lemondanád a tábort. De reméljük, hogy erre nem kerül sor, hiszen nyáron velünk táborozol a Balaton partján, ami garantáltan jó szórakozás lesz.

Hol kapható még információ a médiatáborról?

due.hu-n, a DUE Facebook-oldalán, a tábor Facebook-csoportjában, a 06-1-222-82-13-as telefonszámon, illetve személyesen Budapesten, a DUE Örs vezér tere 11. szám alatt található irodájában.

Csekkold a 40. DUE-tábor Facebook-eseményét is és jelezd, hogy “Ott leszel”!

Ha elutaltad az előleget, lépj be a 2020-as médiatábor zárt Facebook-csoportjába is!

A DUE-táborban csak DUE-tagok vehetnek részt! A táborig még bőven van időd belépni az egyesületünkbe! A tagságról ide kattintva tájékozódhatsz.