Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Szalonna és művér

A keddi nap is bővelkedett izgalmakban. Az egész éjjel tartó munka után reggel megjelent az új Parilap, most a Szövetschég csapatának gondozásában.

Délelőtt a csoportfoglalkozások keretében a Re-Flex Tv csoportja Híradót forgatott, a Szövetschég pedig internetes, „Indexes” videót- sajnos estig nem sikerült befejezni a technikai utómunkálatokat, így másnapra halasztják a bemutatást.

Sánta Ildikó smink/maszkmester látogatása kissé gyomorforgató, ám annál látványosabb volt. A speciális látványsérülteket Kecskeméti Dávid vezetésével kapták lencsevégre. ( A képen Jokesz Anna, táborozó)

Este a Vizuátriai Osztályon műtermi fotózást rendeltek el. Kis Anett, a rádióAKTÍVfröccs csoportvezetőjének segítségével ( Anka stylistként is dolgozik) , valamint Kecskeméti Dávid vezényletével Soós Berta táborozónk átmenetileg tűzoltó-modellé avanzsált.

Este Kecsó, vagyis Kecskés István „mustrálta” a reggeli Partilapot. Mivel sem ő, sem a hallgatóság nem tudta egy konkrét stílus ( Magazin, napilap, hetilap stb.) keretei közé beszorítani, a „Tábori Lap” kategóriájában állapodtunk meg.

A mustra után az alakulótéren gyűlt össze a táborvezetőség, hogy a táborozókkal együtt szalonnát süssenek.

Nézz képeket és olvass postokat a DUE Facebook csoportjában!

http://www.facebook.com/home.php#!/DUEmediahalozat


Szöveg: NMZS
Kép: Kecskeméti Dávid

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság