Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Kapocs karácsonyra

Áldott karácsonyt kívánunk!

Olyanok vagyunk, mint egy sokezer darabos puzzle, amelynek a darabjai között még véletlenül sincs két egyforma, de a végén a darabokból mégis egy csodás kép tárul a szemünk elé. 

Mi is nézegetjük a belőlünk összeálló családi képeket immár harminc éve. Vannak fekete-fehér és színes fotók, van ami fényképezőgéppel készült, de akad olyan is, amelyik telefonnal. Ránézésre más, a technika is különböző, de jó nézni, jó emlékezni. Visszagondolni arra, hogy egyszer elindult a kirakós összeállítása, jöttek az első darabok, összeálltak az első képek, negyven éves megsárgult fotók, harminc esztendős gyűrött képkockák, két évtizeddel ezelőtti képek és a 2000-es években született pixelek. 

Ezek vagyunk mi. Ezek mi vagyunk. 

Szép a kép, hiszen évtizedek óta készül és tudjuk, hogy sosem lesz kész, hiszen mindig új puzzle-darabok kerülnek elő és a kirakós is növekszik. 

És, hogy milyen kép vagyunk?

Mint egy család. A fotón egyforma, de mégis különböző emberek állnak és kiegészítik egymást. Csak néhány dolog kapcsol minket össze, de azok nagyon szorosan. A DUE az, ami miatt egység lehet a sok különböző darabból. 

Lehet, hogy ez a mi a karácsonyi ajándékunk. Megtisztelő, hogy átadhatjuk ezt az érzést, ezt a kapcsot. 

Áldott karácsonyt kívánunk mindenkinek!

A DUE Médiahálózat elnöksége

Kecskés István, Balázs Géza, Szayly József

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság