Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Már elérhetőek az idei táborban készült újságok!

A Re:tro csoport archiválta a 2011-es táborban készült összes lapot. Az öt, nyomtatásban is megjelent újság két csoport, a rádióAKTÍVfröccs és a Szövetschég keze munkáját dicséri.

 A lapok elkészüléséhez a Vizuátriai Osztály, vagyis a fotós csoport szolgáltatta a képeket. 

Klikk ide az újságokért!

Hogyan spórolnak a táborozók? Mi az a Mengyelejev-osztag? Mit gondol Novák Péter a környezettudatosságról?  Csajoznak-e a táborvezetők? Van-e hűség 14 éves kor felett?
Csak ízelítő a témákból, amiket a táborozók feldolgoztak.  A duema.hu oldalon az 1988, 1992, 2010 és 2011-es táborok írott anyagai is megtalálhatóak, a régi duésok még nosztalgiázhatnak is.
Természetesen nem csak újságcikkeket találhat meg az, aki felkeresi az oldalt, videók, fotók és hanganyagok várják, hogy újra felfedezzék őket.

„1982-ben Balatonszepezden indult útjára az a történelem, amit szeretnénk egy kicsit ezeken az oldalakon visszaidézni. Diákok töltöttek el együtt élménydús napokat, és közben sok rádióműsort, újságot illetve az utóbbi években már video anyagot is készítettek. A művek között vannak szórakoztatóak, tanulságosak, de példaértékűek is. A 2009-es nyári táborban vakond (Kuti Sanyi), macy (Horváth Tamás) és foriti (Fórián Tibor) egy új csoporttal gazdagította a médiatábor munkáját: a 'Re:tro' csoportban a rendelkezésre álló hangarchívum feldolgozását és digitális formában való elérését valósítottuk meg.” - vallják az oldal szerkesztői a bemutatkozásban.

Ha esetleg régi dués vagy, s birtokodban van olyan anyag, ami még nincs digitalizálva, vedd fel a kapcsolatot a csapattal!

(képünkön a rádióAKTÍVfröccs és a Vizuátriai Osztály közös magazinjának címlapjából láthattok részletet) 
    

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság