Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Itt van az ősz, itt van újra...

A DUE Tallózó és a DUE Rádió műsorai is megújulnak, hogy feldobják a szürke hétköznapokat a 2011/2012-es tanévben!

 

Új rovatokkal és új műsorokkal jelentkezik szeptembertől a DUE magazinja, a DUE Tallózó, valamint a DUE Rádió!
Az újságban minden hónapban olvashattok a fenntartható fejlődésről - olyan egyszerű és mindenki által követhető metódusokról, amitől a Föld még lakható marad a kisunokáknak is.
Hosszasan értekezünk majd arról, hogy diákmunkásként milyen jogaid - és kötelességeid - vannak.

A Talpramagyar! rovatot már fűti az olimpiai hangulat, a hazai utánpótlás háza táján nézünk szét. A Nőmérő és a Szputnyik összeházasodott és született egy gyerekük, ami egyfajta ismerkedős-párkapcsolati tanácsadós rovat. A lányok megmondják, ciki-e az ülepünk középig tolt nadrág, a fiúk pedig ítéletet mondanak a derékra nyomott tetkók felett.

Megújul a Hello, brother, a Mindenkép helyett új minirovat lesz, és a Havi frankó/tré is új arcot kap. A Zoom, Kultúrharc stb. rovatok maradnak, de kibővülnek és frankóbbak lesznek, mint valaha.


A fülekbe is új műsorokat csepegtetünk, megszűnik a diákrádiósoknak szóló belső információs műsor és az infoturmix, a DUE Magazin új névvel és teljesen megújulva amolyan pörgős, hírekkel, infókkal teli magazinműsor lesz. Indul egy új nyelvi érdekességeket bemutató miniműsor-sorozat, egy szakmai „tanácsadó-látványkonyha”, és vadonatúj ünnepi műsorokat készítünk!

DUE - kezdd velünk a tanévet!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság