Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Pályázat - Légy a Diákhitel újságírója!

Tehetséges vagy? Bizonyítsd be! A Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület meghirdeti közös tehetségkutató pályázatát. Szeretsz írogatni? Jól fogalmazol? Pályázz november 21-ig és nyerd meg az értékes díjak egyikét! Sőt, még gyakornoki lehetőségere is szert tehetsz!

 

Ha legalább az első kérdésre igennel válaszoltál, akkor feltétlenül vegyél részt a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület tehetségkutató pályázatán! Igyekezz, a pályázat beadási határidje NOVEMBER 21!

Írj cikket és/vagy készíts interjút a környezetedben lévő „ismertebb” emberrel/emberekkel arról, hogy ő hogyan bánik a pénzzel, hogyan takarékoskodik, van-e hitele, vagyis saját megítélése szerint milyen a pénzügyi kultúrája.

Elsősorban nem a médiában is ismert emberekkel készült pályázatokat várunk; ha a szűk környezetedben valaki ismertebb – például: „legkedveltebb tanár”, „legjobb iskolai zenekar”, „legjobb sportoló a lakóhelyemen” stb. – akkor róla is szólhat a cikked, vele is készíthetsz interjút.

Ragadd meg a lényeget és mutasd be az általad kiválasztott személyt/személyeket és azt, hogy ők hogyan bánnak a pénzzel!

Továbbá készíts egy fiatalos, kreatív blogbejegyzést, mellyel felhívod társaid figyelmét az alábbi témák egyikére: (ha nincs saját blogod, készíthetsz egy fiktív bejegyzést is, azaz nem kell elhelyezned sehol, csupán küldd el nekünk)

1. Megújult a Diákhitel arculata

2. Elindult az elektronikus ügyintézés a Diákhitel Központnál (www.diakhiteldirekt.hu)

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

A pályázaton 14-22 év közötti fiatalok vehetnek részt.

Egy pályázó maximum 1 pályamunkát küldhet be.

A pályázat csak a két kötelező elemmel érvényes (cikk/vagy interjú + blogbejegyzés)

A cikkek, interjúk terjedelme minimum 2000, legfeljebb 3500 karakter lehet.

 

DÍJAK

Netbook, okostelefon, digitális fényképezőgép

SZAKMAI DÍJ

Az első három helyezett fiatal újságíró 2012-től bekerül a Diákhitel újonnan induló online újságának szerkesztő/újságíró csapatába.

SZAKMAI KÜLÖNDÍJ

A pályázók közül további 3 tehetséges fiatal gyakorlati lehetőséget kap a DUE Tallózó és a DUE Online szerkesztőségében.

A pályázatokat a Diákhitel Központ Marketing és Kommunikációs Igazgatósága és a DUE Médiahálózat újságírói bírálják el. Az értékelésnél a szakmai zsűri az írói és kreatív képességeket díjazza.

Az anyagokat elektronikus formában kell beküldeni a DUE Online pályázati felületén keresztül.

AZ ONLINE PÁLYÁZATI FELÜLET INNEN ÉRHETŐ EL.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2011. november 21.

Eredményhirdetés és díjátadás: 2011. decemberben a DUE Karácsonyi partiján

További információ kérhető a +36 1 222 8213-as telefonszámon.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság