Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Köszönjük, DUE!

Már szinte alig van olyan „csücske” a médiának, ahol ne találkozhatnánk DUE-sokkal. A DUE Médiahálózat egykori és mai tagjai valóban behálózzák a médiát. Persze élet számtalan más területén is rendre összefutunk olyanokkal, akik szintén a DUE-ból indultak.

Az utóbbi hónapok terméséből szemeztünk néhány olyan Facebook postot, melyekben fiatal duésok számoltak be nekünk szakmai sikereikről. Közülük többen a médiatábor hűséges lakói, és a DUE Tallózó és DUE Rádió lelkes szerkesztői.

 

Berei Dániel:

„Gyakornokként bekerültem a sport24.hu szerkesztőségébe.”

 

Helmeczi Krisztián:

„Én is szeretnék a DUE-nak megköszönni elég sok mindent, főleg Ankának és Daninak, hogy anno azt mondták, írjak elborult cikkeket (vagy valami hasonló). Ennek köszönhetem, hogy megnyertem a Népszabadságos blog pályázatot és már több mint egy éve ott vagyok, és már többször írtam az újságba.

Pekoli Miklós

„Kiss Dávid, a Corvinus Egyetem HÖK elnöke Rostoványi Zsolt rektor úr egyetértésével kinevezett egyetemünk lapja, a Közgazdász élére. Köszönöm ezt mindenkinek, aki segített abban, hogy idáig eljuthattam. Köszönöm DUE-s barátaimnak, akiket név szerint nem sorolok fel, mert talán túl sok lenne, és köszönöm két nagy-nagy támogatómnak, mentoromnak, Beke Dánielnek, és Pál Zsombornak!”

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság